Sarıyerliler’den Belediyeye büyük tepki!

Sarıyer Belediye aracı İYİ Parti Sarıyer İlçe binasını süslerken görüntülendi. Sarıyer Belediyesini İYİ Parti’nin arka bahçesi olmakla suçlayan Sarıyerliler, tepkilerini sosyal medyada gösterdiler.

ABONE OL
GİRİŞ 06.03.2022 02:01 GÜNCELLEME 06.03.2022 02:02 GÜNCEL
Sarıyerliler’den Belediyeye büyük tepki!
Sarıyerliler’den Belediyeye büyük tepki!

CHP’li Sarıyer Belediyesi, İYİ Parti Sarıyer İlçe Binasına belediyenin resmi aracıyla süsleme yaptı. O anda yoldan geçen Memleket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz bu anı görüntüledi. CHP’li Sarıyer Belediyesi resmi aracının, İyi Parti'nin ilçe başkanlık binasında süsleme yapması her kesimden Sarıyerlilerin tepkisine neden oldu.

Sosyal medyada Sarıyer Belediyesine tepkiler çığ gibi büyürken, Sarıyer Belediyesinin İyi Partiye kıyak yaptığını iddia eden Sarıyerlilerin açtığı #KıyakçıŞükrüGenç etiketi twitter gündeminde 5. sırada yer aldı.

Sarıyer Belediyesine tepki gösteren AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Belediyenin görevi halka hizmet etmektir, ittifak ortaklarının binalarını güzelleştirmek değil! Ey Sarıyer Belediyesi, sen bu yüce devletin Sarıyerli hemşehrilerime hizmet sunabilesin diye verdiği aracı, nasıl ittifak ortaklarının propagandası için kullanırsın?” diye sorgularken MHP Eski İlçe Başkanı Erdal Çoban “Siyasetinde bir ahlakı olmalı, Belediyenin aracı hiç bir siyasi partinin malı ve de hizmetkarı değildir.” dedi.

CHP’li Sarıyer Belediyesine tepki veren bir diğer isim de fotoğrafı çekip sosyal medya hesabından paylaşan Memleket  Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz oldu.

BU HİZMETİ VERENİ DE BU HİZMETİ ALANI DA KINIYORUM

"BÖYLE SİYASET OLMAZ! diyen Mehmet Deniz; "Bugün Sarıyer merkezde yürürken bir şey dikkatimi çekti. Yok bu kadar da olmaz dedim. Bu fotoğrafı çektim. Sizinle paylaşıyorum. Bunu paylaşmak zorunda kaldığım için üzgünüm. Ancak kamunun imkanlarının siyasi partilerin hizmetine sunulması, gerek devlet yönetiminde gerekse belediyelerde doğru değildir. Benim verdiğim vergilerle herhangi bir siyasi partinin bayrağını asamazsınız. Böyle siyaset olmaz. Bu hizmeti vereni de bu hizmeti alanı da kınıyorum." dedi.

 

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • ibrahim kılıç 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaptıkları ! Yapacaklarının garantisi. Ülkeyi verin bunlara nasıl talan ediyorlar görün
    Cevapla
  • blnt 2 yıl önce Şikayet Et
    niye şaşırıyorlar ki iyi = chp = hdp =deva= fetö = saadet =pkk denklem bu matematik bu, kardeş kardeş TÜRKİYE yi satmak için el ele veriyorlar
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Birde seçilirlerse sonrası görün, 6 parti Türkiyeyi yiyip bitirir. NİMET NİMET...
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hele bu zillet ittifaki bir gelsin, o zaman bakalim yemeye patates bulabilecekmisiniz
    Cevapla
  • tuna 2 yıl önce Şikayet Et
    oy verrken dudunmeden verirseniz ve bunda ısrar ederseniz bunlar cok cok iyi gunleriniz bilmiş olunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR