İstanbul'da PKK operasyonu: 1 öğretmen yakalandı!

İstanbul'da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda, örgütün dağ kadrosuna eleman toplayan 1 öğretmen yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.04.2022 10:45 GÜNCELLEME 05.04.2022 10:45 GÜNCEL
İstanbul'da PKK operasyonu: 1 öğretmen yakalandı!
İstanbul'da PKK operasyonu: 1 öğretmen yakalandı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması kapsamında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, Hakkari'de görevli öğretmen M.B.D'nin örgüt bağlantıları ortaya çıktı.

Terör örgütü üyesi olduğuna ilişkin hakkında ifade ve teşhis bulunan M.B.D.'nin, gizli tanık ifadelerine göre Hakkari'de öğretmenlik yaptığı okuldan örgütün kırsal kadrosuna çok sayıda katılım olduğu da belirtildi.

Terör örgütü üyelerinden ele geçirilen belgelerde de ismi geçen M.B.D., 31 Mart Perşembe günü Üsküdar'da , gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevkedilen M.B.D., tutuklandı.

YORUMLAR 46 TÜMÜ
  • USTA BİR KALEM 2 yıl önce Şikayet Et
    TAM BİR MARKSİST,LENİNİST,İNSAN KASABI STALİNİST,MAOİSTCİ tip var adamda benim MAOCU öğretmenimde yaşaşın yaşaşın yaşaşın!
    Cevapla
  • metin42 2 yıl önce Şikayet Et
    idam
    Cevapla
  • Vahvah@ 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet acz içinde değil... doğru işi doğru zamanda yapmaktır en kârlı olanı. Sabredersek o vakit gelecek ve devlet sempatizanınsan seçmwnine üzerlerine çökecek.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakkaride görevli ümraniyede tutuklandı hem terörist hem bankamatik memuru bunun işe alımında mülakatını yapanlarıda tutuklamalı
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    sen ne kadar onursuz bir yaratıksın senin gibiler kürtleri temsil etmiyor sen uşaklık yapıyorsun maaşında gitti öğretmen ne yapacan enayi örgüt seni besler değilmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR