Bakanlık duyurdu: Batman'da yeni operasyon başlatıldı

İçişleri Bakanlığınca Batman’da 677 personelin katılımıyla Eren Kış-34 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan Operasyonu başlatıldı

ABONE OL
GİRİŞ 06.04.2022 12:29 GÜNCELLEME 06.04.2022 12:40 GÜNCEL
Bakanlık duyurdu: Batman'da yeni operasyon başlatıldı
Bakanlık duyurdu: Batman'da yeni operasyon başlatıldı

PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Batman İlinde “EREN KIŞ-34 (BATMAN-GÖMÜK) ŞEHİT J.UZM.ÇVŞ. CEMİL TURAN” Operasyonu başlatıldı.

Operasyonda Batman İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan (677) personel (41) operasyonel tim görev alıyor. 

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN KIŞ OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarı ile devam ediyor.

YORUMLAR 1
  • Analiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Terörü bitirmek için Türkiye’nin önüne çok olanaklar çıktı ama bu fırsatlar yanlış kararlarla kayıp edildi . Bu fırsatlar Türkiye’nin önüne Irak savaşında çıktı, Suriye savaşında çıktı ama yanlış danışmanlar olayı yanlış analiz yaptı TBMM meclisinde Irak’a asker gönderme kararı çıksaydı terör böyle atakta kalamazdı . Şimdi birde Irak ,Suriye petrol kaynaklarına sahipler. işler iyi gitmeyecek çünkü hdp Türkiye’de 6 milyon oy alıyor …Bunlara oy vermeyen kişilerine ilave edersek 12 milyon destekçisi var ..! Siyasetin hata yapma sonucu Türkiye’nin beka sorunu hep büyüyerek devam ediyor ..!
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR