Bakırköy'de motosiklet kazası! Olay yerinden tabutu kalktı

Bakırköy'de bariyerlere çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Sürücü kaza sonrası yola savrulurken motosikleti de yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra durdu.

ABONE OL
GİRİŞ 26.04.2022 10:44 GÜNCELLEME 26.04.2022 10:44 GÜNCEL
Bakırköy'de motosiklet kazası! Olay yerinden tabutu kalktı
Bakırköy'de motosiklet kazası! Olay yerinden tabutu kalktı

Kaza saat 08.45 sıralarında Bakırköy Sahil Yolu Kennedy Caddesi'nde meydana geldi. 34 UK 9770 plakalı motosiklet sürücüsü Edip Payza (54) Kennedy Caddesi'nde Florya istikametinde seyir halinde olduğunu sırada bir anda kontrolü kaybederek bariyerlere çarptı. Kaza sonrası Edip Payza motosikletin üzerinden fırlayarak yola savrulurken motosikleti de yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra yol kenarındaki duvara çarparak durdu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Yerde yatan Edip Payza'ya ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza nedeniyle Kennedy Caddesinde iki yönlü trafik yoğunluğu meydana geldi. Trafik polisleri yoğunlaşan trafiği hızlandırmak için büyük çaba sarf etti. Tabuta alınan Edip Payza'nın cansız bedeni cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 3
  • kayserili 1 yıl önce Şikayet Et
    rabbim rahmet etsin ailesine sabır versin
    Cevapla
  • ??? 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim taksiratını afvetsin. De Kenneddy caddesi de nedir yaaa
    Cevapla
  • farklı 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH CELLE CELALUHU RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN AİLESİNE DE sabırlar versin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR