Eksiye düşen vaka sayısı düzeltildi! Bakan Koca'dan sert tepki!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Covid-19 verilerinin tutulduğu sistemler arasında hatanın fark ediliğini ve problemin giderildiğini açıkladı. Bakan Koca, Türkiye'nin mücadelesini başarısız gösterenlere de tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2022 21:10 GÜNCELLEME 30.04.2022 21:10 GÜNCEL
Eksiye düşen vaka sayısı düzeltildi! Bakan Koca'dan sert tepki!
Eksiye düşen vaka sayısı düzeltildi! Bakan Koca'dan sert tepki!

Sağlık Bakanlığı tarafından önceki gün açıklanan koronavirüs rakamlarıyla birlikte Türkiye'deki koronavirüs sayısının eksiye düştüğü belirtildi. sistemsel hata ile ilgili Bakan Koca'dan açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca, ''Covid-19 verilerinin tutulduğu sistemler arasında, 14 Nisandan beri yaşanan senkronizasyon hatası, AKTİF VAKA SAYISININ matematiksel olarak mümkün olmayacak şekilde eksiye düşmesi sonucu fark edilmiştir. Problem çözülmüştür. Toplam aktif vaka sayısı 17.259 dur. İyileşen sayıları, yeni vakaların üzerinde. Aktif vaka sayısı düşüyor. Hastalarımıza tekrar geçmiş olsun diyoruz. Durumu daha "ağır" ve Covid-19’la savaşta bizi başarısız gösterecek bilgi kırıntılarına bile maalesef hastalık derecesinde takıntılı olanlara da şifa diliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 55 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakkınız ödenmez sayın bakanım.İki yıldır bu insanların kahrını çektiniz
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Virüs yasaklarını tamamen kaldırın gitsin. Bu kadar zaman kaybına son. Vücud-kalp-ruh temizliği ,helal temiz kazanç, cinsel ahlak, edep, dürüstlük, saygı üzerinde durulsa iddia ediyorum virüs mirus kalmaz.
    Cevapla
  • Hadi hayırlısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki önümüzdeki aylarda enflasyonda eksi çıkacak işareti aldık.
    Cevapla
  • bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet yaz sebzeleri cikinca her yil oldugu gibi domates salatalik biber patlican marul ucuzlayacak. Bu sadece teroristleri uzer
    Cevapla
  • cano yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    o habere bile inananlar olmuştur.
    Cevapla
  • Me~t~iN 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Edip isimli Rumuz sahibi kardeşim okullarda maske serbest olmamalıydı diye yazmış sanki çocuklar düzgün takıyorlardı askerlerini ya Komşu olmayan kardeşim çocuklar düzgün maskesi nasıl taksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR