Adana'daki kazada 2 asker şehit olmuştu, bir acı haber daha geldi!

Adana'da, 2 askerin şehit olduğu trafik kazasında yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar (27), tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen 29 gün sonra kurtarılamayarak şehit oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2022 10:14 GÜNCELLEME 07.05.2022 10:16 GÜNCEL
Adana'daki kazada 2 asker şehit olmuştu, bir acı haber daha geldi!
Adana'daki kazada 2 asker şehit olmuştu, bir acı haber daha geldi!

Adana'da, 9 Nisan günü saat 15.30 sıralarında, Kozan ilçesi Kozan-Adana kara yolu Mansurlu kavşağında, Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı'na ait 01 JAA 081 plakalı minibüs ile Mustafa Çakır yönetimindeki 01 JB 505 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı.

İKİ ASKER ŞEHİT OLMUŞTU

DHA'da yer alan habere göre kazada, göreve gidilen minibüsteki Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Avan (28) ile Jandarma Astsubay Çavuş Burak Şahin (27) şehit oldu, 3 asker de yaralandı.

AĞIR YARALI OLARAK TEDAVİYE ALINDI

Yaralı askerlerden sağlık durumu ağır olan Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar (27), Kozan Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Gözaltına alınan otomobil sürücüsü Mustafa Çakır ise tutuklandı.

29 GÜN SONRA ŞEHİT OLDU

Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan ve evli olduğu öğrenilen Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar da 29 gün sonra tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar

CENAZESİ YOZGAT'A GÖNDERİLECEK

Şehit Muharrem Efendi Dündar'ın cenazesi, bugün Adana'da düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Yozgat'ın Yerköy ilçesine gönderilecek.

Şehit Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 1
  • Hanifi Çifçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım Cennetiyle Şereflendirsin Amin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR