Bakanlık duyurdu! 27 bin 283 personelin yeni görev yeri belli oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun onayı ile Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 27 bin 283 personeli kapsayan genel atamalar belli oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.05.2022 20:28 GÜNCELLEME 20.05.2022 15:26 GÜNCEL
Bakanlık duyurdu! 27 bin 283 personelin yeni görev yeri belli oldu
Bakanlık duyurdu! 27 bin 283 personelin yeni görev yeri belli oldu

 Jandarma Genel Komutanlığınca 27 bin 283 personelin görev ataması gerçekleştirildi.

Jandarma Genel Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun onayı ile 27 bin 283 personeli kapsayan 2022 yılı genel atamaları kapsamında, 1'inci, 2'nci, 3'üncü, 4'üncü ve 5'inci hizmet bölgelerinde görevli subay, astsubay, uzman jandarma ve uzman erbaşlardan hizmet süresini tamamlayan ve sıralı hizmet bölgelerine atama tebligatı alan personelin yeni görev yerleri belirlendi.

Atamalar, görevli olduğu 1'inci, 2'nci, 3'üncü sıralı hizmet bölgelerinde (batıda) ve 4'üncü ile 5'inci (doğuda) derece hizmet bölgelerinde, hizmet süresini tamamlayarak atama tercih hakkı kazanan, temdit başvurusunda bulunan ve öncelikli sıralı hizmet bölgesine atanma isteğinde bulunan personelin tercihleri göz önüne alınarak yapıldı.

Takvime uygun yürütülen genel atamalar, batıdan-batıya, batıdan-doğuya ve doğudan-batıya şeklinde 5 bölge kriteri esas alınarak belirlendi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Ahmet Salih 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı uğurlu olsun.
    Cevapla
  • Çağdaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim her personele yardım etsin. Her türlü şerden uzak eylesin. Hayırlı olsun. Rabbim cümleyle iki dünya mutluluğu nasip etsin. Amin
    Cevapla
  • Polis 1 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet genel müdürlüğü personelleride bekliyor açıklayın lütfen artık
    Cevapla
  • han 1 yıl önce Şikayet Et
    Sağolasın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    1 şark 2 şark anladıkta 5 şark nedir yazık günah millleti ordan oraya sürüklüyorsunuz bizim dinimizde israf haramdır nakliye ev bul kira ver depozito ver adamlar aldıklarını geri veriyor merhamet edin
    Cevapla
  • vatandaşsss 1 yıl önce Şikayet Et
    ilker branstan cikmak icin bir dilekce verebilirsin.. kendi secimini baskaalrini suclayarak zor durumda kalmissin gibi gostermen adil degil..
    Cevapla
  • hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    batıdan batıya tayinin çıksa ev taşımayacakmısın. şunu desen anlarım ben 5. defa gidiyorum daha gitmeyen yada 2 defa giden var diye.
    Cevapla
  • ilker 1 yıl önce Şikayet Et
    river hayatinda kac kere colugunu cocugunu birakip görev degistirdin. inşallah yaşarsın. mesele gitmekte degil bazi branslar 5 sark yapiyor bazilari 1. neyse kime ne anlatıyorum. simdi senin zihniyet birak o zaman der. Allah adil sifatini herkese nasip etsin inşallah
    Cevapla
  • River 1 yıl önce Şikayet Et
    Hic mi memnun olmazsiniz !devlet isine sizin akliniz ermez .
    Cevapla
  • Göktürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim hepsini hayırlı etsin rabbim yar ve yardımcıları olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR