Sıcaklar artınca kötü haberler gelmeye başladı! Adana'da iki genç nehirde kayboldu

Yaz sıcaklıklarının yavaş yavaş kendini hissettirmeye başlamasıyla birlikte Adana’da serinlemek için Seyhan Nehri’ne girin iki genç kayboldu.

ABONE OL
GİRİŞ 20.05.2022 17:17 GÜNCELLEME 20.05.2022 17:18 GÜNCEL
Sıcaklar artınca kötü haberler gelmeye başladı! Adana'da iki genç nehirde kayboldu
Sıcaklar artınca kötü haberler gelmeye başladı! Adana'da iki genç nehirde kayboldu

Sıcaklıklar artmaya başlarken serinlemek için vatandaşlar denize veya nehirlere girmeye, bununla birlikte acı haberler de gelmeye başladı.

NEHRE GİREN 2 GENÇ KAYBOLDU

Edinilen bilgiye göre, olay, Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Hasan Arslan (18) ve arkadaşı Emin Aydemir (19) Seyhan Nehri kenarına geldi. Bir süre burada oturan iki arkadaş daha sonra nehre girmeye karar verdi. Serinlemek için nehre giren iki arkadaş yüzerken birden suya batıp çıkmaya başladı. Daha sonrada iki arkadaş nehirde kayboldu. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlar hemen 112’yi aradı. Olay yerine sualtı polisi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sualtı polisi nehirde ve hemen yanındaki sulama kanalında arama başlattı. Ancak yapılan aramalara rağmen iki genç bulunamadı. Gençlerden geriyi kıyıdaki kıyafetleri kaldı.

KAYNAK : İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar intar etmişler ne yuzmesine serinlemesi her sene bu nehirlerde kaç kişi boguluyor duyulmuyomuda gırıyorlar
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Cesetler nehre kapılıp gitmiştir. Ne cesaret? Ben yüzme bildiğim halde nehre girmeye hayatta cesaret edemem. Çünkü nehir akıntılı yani baraj gibi durgun su değil. Mesela benim büyüklerim anlatıyor. Fırat nehrini geçebilmek için nasıl yüzdüklerini anlatırlarken onlar akıntı yönüne doğru yüzüyorlarmış. Yani akıntılı tarafa yüzerek karşıya geçiyorlarmış. Şimdi Fırat nehrinin üzerinde 1998 yılından bu yana Karaya Baraj gölü var. Baraj gölüne de her yerden girilmez barajda da bataklık tehlikesi var suya gireceğiniz yerin zemini sert olmalı yoksa ayağınızı suya atar atmaz bataklığa saplanırsınız. Rabbim gençlerin ailelerine büyük sabırlar versin çok zor bir durum.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR