İçişleri duyurdu: 2 terörist öldürüldü!

İçişleri Bakanlığı, Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde yürütülen Eren Abluka-5 Operasyonu'nda 2 bölücü terör örgütü üyesinin silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2022 08:11 GÜNCELLEME 23.05.2022 09:58 GÜNCEL
İçişleri duyurdu: 2 terörist öldürüldü!
İçişleri duyurdu: 2 terörist öldürüldü!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde Bornova ve Çakırsögüt Jandarma Komando Tugay Komutanlıklarına bağlı komando birliklerince başlatılan Eren Abluka-5 Operasyonu kapsamında, 23 Mayıs 2022 tarihinde Bestler Dereler bölgesinde, 2 bölücü terör örgütü mensubu silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir" denildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • volkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah askerimize güç versin
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    ya şu leşlerin fotoğraflarını gösterinde mutlluluğu sevinci yaşayalım
    Cevapla
  • Ayyıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    Her yer kandil diye slogan atanlar işte sonunuz. Geberin
    Cevapla
  • gariban 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla
  • Kenan 1 yıl önce Şikayet Et
    2 leş daha masallah
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR