Kayseri'de 21 yıl önce kaybolan Ayşe'ye ait kemikler, kuyuda bulundu

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, 8 metrelik su kuyusunda insana ait kemikler ve kadın kimliği buldu.

ABONE OL
GİRİŞ 28.05.2022 18:05 GÜNCELLEME 28.05.2022 18:05 GÜNCEL
Kayseri'de 21 yıl önce kaybolan Ayşe'ye ait kemikler, kuyuda bulundu
Kayseri'de 21 yıl önce kaybolan Ayşe'ye ait kemikler, kuyuda bulundu

Edinilen bilgiye göre, Altınoluk Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Yılanlı Dağı'ndaki su kuyusunda insana ait kemiklerin olabileceği ihbarını değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Yaklaşık 8 metre derinlikteki kuyu itfaiye ekiplerince kontrol edilirken kuyudan insana ait kemikler ile kadın çantası çıkarıldı. Çantanın içerisinde bulunan Ayşe Kavak'a ait kimlik ile ilgili araştırma yapan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Kavak için 21 yıl önce kayıp başvurusu yapıldığını belirledi. Su kuyusundan çıkan kemikler, kime ait olduğunun tespit edilmesi için Ankara Adli tıp Kurumu'na gönderildi.



Görgü tanığı Mehmet Karataş, "Burayı aşağı yukarı 45 senedir tanırım. Burada hayvanların önünde dururken itfaiye ve polis arabası geldi. Ben kuyuya canlı hayvan düştü, onu kurtarmak için geldiler sandım. Sonradan, 21 yıl öncesinde kuyuda ceset olduğunu söylediler. Cesedi ben de gördüm, çıkardılar içeriden. Kemikler, Ayşe Kavak'a ait bir kimlik ve çantası çıktı. Çantanın içinden kadına ait özel eşyalar çıktı. Şaşırdık, 21 yıl burada cesedin olup da bizim haberimizin olmadığına" dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Çavuş 1 yıl önce Şikayet Et
    O kimlik nasıl okunur halde kalmış nemden, sudan, etkilenmemiş garip.
    Cevapla
  • Mesut 1 yıl önce Şikayet Et
    Oranın insanları 21 yıl cesetli su mu içmiş şimdi ?
    Cevapla
  • Melek 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eğlesin. Onu sevenler de suçlu bir kişi varsa onun yakalanacağını düşünsün.
    Cevapla
  • Ajax 1 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle Merhuma Allahtan Rahmet Dilerim. Katile Gelicek Olursak Cahillik Böyle Bir şey Öldürdün Kuyunun İçine Attın. Kimlik ve Çantasını Neden Kuyuya Attın ? Geri Zekalı Kimlik Ve Çantayı Yakmak Aklına Gelmedimi..?
    Cevapla
  • aga 1 yıl önce Şikayet Et
    HARPUTLU yorumcu sanki senin ictigin su cok temiz her taraf ølur hayvan pisligi dolu su kayniyor evlere verilen su uzay dan gelmiyor wc yaa kirli su bir yere toplanir sonra geriye sana yine verirler ve o sular da cok ølen var icinde dunya da icin de ølur hayvan insan olmayan yada hayvan pisligi bir tane su zor bulursun olmayan
    Cevapla
  • Kaza 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen hüküm verme, belki şu çıkarmaya çalışırken kuyuya düşmüştür.
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Ajax herkes senin gibi seri katil degil adamlar onu dusunmemis
    Cevapla
  • HARPUTLU 1 yıl önce Şikayet Et
    O kuyudan 21 sene boyunca şu içenler???
    Cevapla
  • seyyah 1 yıl önce Şikayet Et
    Birincisi - merhum değil bayan olduğu için merhume denir. İkincisi - Katile cahil demişsin Katilin Alimi olmaz zaten Üçüncüsü - Haberi okuyup da ileri bir tarihte birisi senin dediğini yaparsa vebale girersin. İnsanlara hayırlı ömür dile . Rabbim merhumeye Rahmetiyle Merhamet eylesin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR