FETÖ şüphelilerinin evinden helikopter mühimmatı ve sahte pasaportlar çıktı

Kocaeli merkezli 5 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonda gözaltına alınan 19 zanlıdan 3'ü tutuklandı. Şüphelilerin ev ve araçlarından helikopter mühimmatı ve sahte pasaportlar çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.05.2022 17:33 GÜNCELLEME 28.05.2022 17:33 GÜNCEL
FETÖ şüphelilerinin evinden helikopter mühimmatı ve sahte pasaportlar çıktı
FETÖ şüphelilerinin evinden helikopter mühimmatı ve sahte pasaportlar çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün ( FETÖ) güncel yapılanmasının deşifre edilmesine yönelik operasyon çerçevesinde Kocaeli, İstanbul, Bursa, Ankara ve Balıkesir'de eş zamanlı baskınlar yapıldı.

Operasyonda 19 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin ev ve araçları da arandı. Yüklü miktarda 1'er Amerikan doları banknotu ile külçe halinde altın ve gümüş ele geçirildi. Ekipler helikopter mühimmatı ve sahte pasaportlar da buldu.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklandı. 16 kişi adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağı ile serbest bırakıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR