Gazitantep'te Suriye uyruklu 70 yaşındaki Leyla Muhammed’e çocuk kaçırdı iddiasıyla yüzüne tekme adan Şakir Çakır gözaltına alındı.Şakir Çakır’ın (39) aralarında yaralama, fuhuşa teşvik ve aracılık suçunun da olduğu 9 ayrı suç kaydının olduğu tespit edildi. 

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün, 26 Mayıs 2022 tarihinde "kadın kılığına giren bir erkeğin çocuk kaçırdığı" yönünde gelen ihbarlarla ilgili olarak çalışmalarda bulunduğu öğrenildi. Erkek olduğu iddia edilen şahsın Suriye uyruklu 70 yaşındaki Leyla Muhammed isimli kadın olduğu iddia edildi ancak Leyla Muhammed'in herhangi bir çocuk kaçırma olayına karıştığına dair bir bilgiye ulaşılmadı. Güvenlik güçleri, Leyla Muhammed'in oğlu Mahmud Muhammed'le temas kurdu ve anneyi oğluna teslim etti.

SOSYAL MEDYADA HEDEF GÖSTERİLDİ

27 Mayıs 2020 tarihinde bir kısım sosyal medya hesapları üzerinden kadın kılığına giren kişilerin çocuk kaçırdığı yönünde paylaşımlar yapıldığı öğrenildi.

Bankta oturan bir kişinin darp edilme anlarına ait görüntülerin de kullanıldığı paylaşımlarda görüntüdeki kişinin 26 Mayıs 2022 tarihinde oğluna teslim edilen Leyla Muhammed olduğu tespit edildi. Leyla Muhammed darp edildiği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Leyla Muhammed'i darp eden kişinin Şakir Çakır olduğu ve gözaltına alındığı öğrenildi.

Şakir Çakır'ın; Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma, yaralama, 6136 Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanunu'na muhalefet, yağma, Mala Zarar Verme, Fuhuşa Teşvik ve Aracılık, Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak Suçu ve hakaret suçlarından kaydının olduğu öğrenildi.

"MİLLETİMİZİN VİCDAN SAHİBİ TÜM FERTLERİ MAĞDUR ANNENİN YANINDADIR."

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "70 yaşındaki Leyla Muhammed annemize uygulanan şiddet hepimizi derinden üzmüştür. Sabıkalı fail Şakir Çakır hakkında Adli ve İdari birimler gerekli hukuki süreci yürütmektedir. Milletimizin vicdan sahibi tüm fertleri mağdur annenin yanındadır" ifadelerini kullandı.

Vali Davut Gül ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Engelli ve yaşlı teyzemize tekme atan kişi emniyetimizin titiz çalışması sonucu tespit edilmiş ve savcılığımız tarafından gözaltına alınmıştır. Vali yardımcımız, teyzeyi evinde ziyaret ederek devletimizin sıcak elini uzatmıştır. Kriminal tiplere fırsat vermeyeceğiz. Üzgünüz..." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 300 Yorum Var
  • ... 26.06.2022 22:56
    Cücük beyinliler her çarşaflıyı erkek mi sanıyorsunuz, kadın olduğu belli sesinden hastasınız siz...
  • Hakan 03.06.2022 11:45
    O çakalla aynı şekilde vurmaniz lazım kısasa kısas
  • Bir Vatan evladı 03.06.2022 11:27
    Lütfen ama lütfen o 39 şaşındaki terbiyesiz ahlak yoksunu nun 70 yaşındaki mahsum herşeyini kaybetmiş dil bilmediği için tekme atılması hiç kimse tarafından ifade edilemez.Ben bir Vatan evlâdı olarak o kişiye hak ettiği cezanın verilmesini bekliyorum.10 sene düzenli şekilde bakımını tüm giderlerini karşılaması kaydıyla ve sonunda o annenizden affını istesin derim.Bunlar olmadı hak ettiği cezayı almaz ise o ANNEMIZE tekme atan o ayak inşallah kırılır.Mevlâm her şeye şahit .
  • ram 03.06.2022 09:31
    adam piskopatmış zaten bu kadar sabıkası var ve dışarda helal yetkililere her yapyığı yanına kalmış
  • Alamamcı 03.06.2022 07:45
    Hakikatten bu devlette adalet yok derken eleştiriyordum, ama hakikatten bu devletin daha köşe başlarında adaletten sorumlu hakimlerin fetöcü olduguna dikkat çekmek istiyorum milleti sabır uçları ile oynuyorlar, bile bile buna benzer bir sürü olayda insanları selbest bırakıyorlar, Allah devletimize ve milletimize kalb gözü ile görmeyi nasip etsin artık heryerden geliyorlar üzerimize
Daha fazla yorum görüntüle