Terör yuvalarına kilit! Operasyonda çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 7 PKK'lı terörist daha Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.06.2022 11:41 GÜNCELLEME 08.06.2022 11:57 GÜNCEL
Terör yuvalarına kilit! Operasyonda çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
Terör yuvalarına kilit! Operasyonda çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi

Sınır ötesinde terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. MSB'den gelen son dakika açıklamasına göre 7 terörist daha etkisiz hale getirildi.

7 TERÖRİST ETKİSİZ

MSB'den yapılan açıklamada, "Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 7 PKK'lı terörist daha Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi." denildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • tsk 1 yıl önce Şikayet Et
    Nehrimizden Münbiç ve Rakka’da PYD’nin hakim olduğu 3 baraja SU veriliyor. PKK ile mücadele yapacaksak bunları da göz önünde bulundurmalıyız. Bu suyu keselim, PYD ve PKK’ye yarıyor.
    Cevapla
  • Abdullah Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim aslan parçalarıni koru güç ver kuvved ver. Halkımızada bilinç ver nicin şehid oldukları icin şehid yakınlarına saygıda neden kusur edilmeyecegine. İnadına yüksek sesle otomobilinde müzik dinleyenede gecede gündüzde ihlas verki. Onlar rahat müzik dinlesinler diye şehid olmadıklarını anlasınlar. Ülkemize ruh birligi dirligi ver Rabbim
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Topunuzu cehenneme göndereceyiz insallah
    Cevapla
  • cano yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM ülkemizin askerimizin yardımcısı olsun
    Cevapla
  • Zeliha 1 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR