Teröre darbe! PKK'nın inine girildi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi. Bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 220'ye yükseldi. Ayrıca teröristlere ait mağarada çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.06.2022 13:24 GÜNCELLEME 11.06.2022 14:23 GÜNCEL
Teröre darbe! PKK'nın inine girildi
Teröre darbe! PKK'nın inine girildi

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör örgütü PKK'nın inlerini yerle bir etmeye devam ediyor. Başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi. Bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 220'ye yükseldi. 

İNLERİNE GİRİLDİ

Terör yuvalarına pençemizi vurmaya devam ediyoruz! Kahraman Mehmetçik, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleştirdiği arama-tarama faaliyetlerinde tespit ettiği bir mağarada teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • BÜLENT 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye cumhuriyetini Bölüp parçalayamacakları biliyorlar abd ve abnin bir kısım ülkelerine maddi ve manevi çıkarlarına maşa olmayı bırakıp türkiye adaletine teslim olmaları daha makul .
    Cevapla
  • Dolbazlar07 1 yıl önce Şikayet Et
    3 it daha eksildi, durmak yok yola devam son terörist etkisiz hale getirilene kadar temizliğe devam.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendimizi kandırmayalım .ABD Irak ve Surıye kuzeyinde 60-70.000 kişilik PYD'liye sözde IŞID'le mücadele kılıfında" binlerce TIR'lık malzeme ve silah desteği ile nerdeyse devletçikler kurdu, Bataklığa su döken ABD'yi görmezden gelip "3-5 sivrisinek etkisiz hale getirdik" diyemeyiz???Zaten bunca yıldır ABD'nin saman altından PKK'ya yardımları İncirlik başta NGO yardım kuruluşları ile devamında da “DAEŞ’le mücadelemde kara ordum “ diyerek desteklediği PYD’yi bertaraf etmeden sorunu kökten çözemeyiz???
    Cevapla
  • ONUR 1 yıl önce Şikayet Et
    elleriniz dert görmesin... kahramanlarımıza selam olsun....
    Cevapla
  • tsk 1 yıl önce Şikayet Et
    Nehrimizden Münbiç ve Rakka’da PYD’nin hakim olduğu 3 baraja SU veriliyor. PKK ile mücadele yapacaksak bunları da göz önünde bulundurmalıyız. Bu suyu keselim, PYD ve PKK’ye yarıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR