TBMM Başkanı korumaları kaza geçirdi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop’un özel kalem ekibi ile korumalarının bulunduğu araç, İstanbul Bursa Otoyolu Kuzey Gişeleri yakınlarında trafik kazası yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.06.2022 16:25 GÜNCELLEME 11.06.2022 17:10 GÜNCEL
TBMM Başkanı korumaları kaza geçirdi
TBMM Başkanı korumaları kaza geçirdi

Yoğun yağmur sebebiyle oluşan su birikintisinin yol açtığı kazada 4 kişi hafif şekilde yaralandı.  Yaralılara ilk müdahaleyi TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un sağlık ekibi yaptı. Yaralılar daha sonra Bursa Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, kaza sonrası ambulans gelene kadar olay yerinden ayrılmadı.

ŞENTOP, YARALILARI HASTANEDE ZİYARET ETTİ

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, kazada yaralanan 4 personeli, tedavi gördükleri Bursa Şehir Hastanesi’nde ziyaret etti. Mesai arkadaşlarına 'geçmiş olsun' dileğinde bulunan Şentop, hastane yetkililerinden sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

26'ncı Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun'un nikahı için İstanbul'dan Bursa'ya geldiklerini ve yolda yoğun yağış olduğunu belirten TBMM Başkanı Şentop, "Arkamızda bulunan araçlardan biri kayganlaşan zeminde kayarak devrildi. 4 arkadaşımız vardı, onları ziyaret ettik. Allah'a şükür, hafif atlatıldı. Allah muhafaza etmiş. 'Geçmiş olsun' diyorum. Herhalde kısa zamanda taburcu edecekler. Doktorlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bu arada şunu da söyleyelim, her şart altında trafikte dikkatli olmak lazım. Bütün her şey sürücünün kontrolünde değil. Kemer takmamız lazım, bütün herkes için burada bu vesileyle tekrarlamak isterim" dedi.

KAYNAK : İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR