Son Dakika: Maltepe'de yangın: itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor!

Maltepe'de gecekonduda çıkan yangın yakınında bulunan 2 gecekonduya da sıçradı. Yangında yaralı ve can kaybı bulunmazken gecekondularda hasar oluştu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2022 14:54 GÜNCELLEME 03.07.2022 16:19 GÜNCEL
Son Dakika: Maltepe'de yangın: itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor!
Son Dakika: Maltepe'de yangın: itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor!

İstanbul Maltepe'de gerçekleşen yangın saat 14.00 sıralarında Maltepe Başıbüyük Mahallesi Korkmaz Sokak üzerinde bulunan gecekonduda çıktı.

Alevler kısa sürede büyüyerek yakınlarda bulunan 2 ayrı gecekonduya sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Vatandaşlar gecekondulardan tahliye edilirken mahalle sakinleri kendi çabalarıyla alevlere müdahale etmeye çalıştı. İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alınırken mahalle sakinleri de soğutma çalışmalarına destek verdi.  Olayda yaralı ve can kaybı bulunmazken gecekondularda hasar oluştu. 

Yangında evi zarar gören Ferhat Acar, "Dışarı çıktık, baktık arka taraf yanıyor. Hortumlarla müdahale etmeye çalıştık. Biz de kendimizi zor dışarı attık. Dışarı çıkınca da halk bize yardım etti. Birazını söndürdük. 15-20 dakika sonra itfaiye geldi. İtfaiye de bize yardım etmiş oldu. Halimiz bu, bir şey yapamıyoruz. Biz de izliyoruz şu an. Şu anda benim bildiğim 3 tane ev yandı. Buradan başladı alt tarafa sıçradı, orada biz oturuyoruz." dedi.

KAYNAK : İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • M.... 1 yıl önce Şikayet Et
    dağın başına ev yapmışınız yol yok bir şey yok sonra itfaiye geç geldi hadi ordan
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Başıbüyük
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR