Kadir Şeker davasında kritik gün: Tahliye olabilecek mi?

Konya’da Özgür Duran’ı bıçaklayarak ölümüne neden olan Kadir Şeker, Yargıtay’ın bozma kararının ardından bugün yeniden hakim karşısına çıkıyor. Duruşmaya saatler kala Şeker’in tahliye olup olmayacağı ise herkes tarafından merak konusu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.07.2022 09:30 GÜNCELLEME 05.07.2022 09:54 GÜNCEL
Kadir Şeker davasında kritik gün: Tahliye olabilecek mi?
Kadir Şeker davasında kritik gün: Tahliye olabilecek mi?

Konya'da Özgür Duran'ı bıçaklayarak ölümüne neden olan Kadir Şeker, Yargıtay'ın bozma kararının ardından bugün yeniden hakim karşısına çıkıyor. Duruşmaya saatler kala Şeker'in tahliye olup olmayacağı ise herkes tarafından merak konusu. Bu sırada duruşma için kente gelen Özgür Duran'ın annesi Mübeyyen Güner ilk iş olarak oğlunun öldürüldüğü parka gitti. Güner burada gözyaşlarına hakim olamadı.

5 Şubat 2020 günü Merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Yolu üzerinde bulunan Piri Reis Parkı içerisinde meydana gelen olayda, dayak yediğini düşünerek yanına gittiği Ayşe Dırla'nın birlikte yaşadığı sevgilisi Özgür Duran ile aralarında boğuşma çıkan Kadir Şeker, Duran'ı bıçaklayarak ölümüne neden oldu. Kadir Şeker'e Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen 12 yıl 6 ay hapis cezası Yargıtay 1. Ceza Dairesi tarafından geçtiğimiz ay bozuldu. Bozma karanının ardından Kadir Şeker bugün yeniden hakim karşısına çıkıyor. Kadir Şeker'in tahliye edilip edilmeyeceği ise merak konusu.

OĞLUNUN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ PARKA KOŞTU

Antalya'da yaşayan Özgür Duran'ın annesi Mübeyyen Güner ve kardeşi Niyazi Remzi Duran duruşma için kente geldi. Anne-oğul sabahın ilk ışıklarında olayın meydana geldiği Piri Reis Parkı'na gitti. Mübeyyen Güner burada dolaşırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Gurbetçi kız 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcısı olsun, duvarlara döktüyü göz yaşı yeter bu çoçıkta evden elını kana bulama için çıkmadı, hasbil kaderi böyleymiş, rabbim yardımcısı olsun
    Cevapla
  • Ahmet Kır 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür kanunlar ve uygulamalar her iki tarafı suça tesviktir.
    Cevapla
  • Ahmet Kır 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden böyle kanunlar aile dramlarına sebep olur, onu da şöyle izah edeyim: Ortalama zeka ve kültür seviyesindeki insan bu olayları ŞEREF ve HAYSİYET MESELESİ SAYAR. Onu ne dini kurallar ne de kanunlar teskin edebilir. "ÖYLE DE ÖLDÜK BÖYLE DE" diye düşünür. Zaten başlı başına hukuksuz kanunlardır bunlar, adaleti sağlamıyor.
    Cevapla
  • Ahmet Kır 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür ADALETİ SAGLAMAYAN kanunlar, bilakis suçların çığ gibi artmasına sebep olurlar! Azıcık aklı olan anlar... IQ'nuzun 140 olması gerekmez...
    Cevapla
  • Ahmet Kır 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha önce de ayrılan eşlerle ilgili Fatma Şahin zamanında çıkarılan "ömür boyu nafaka" kanununun yanlışlığı konusunda avazım çıktığı kadar bağırmıştım. HAKLI CİKTİM! YİNE HAKLIYIM!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR