Kılıçdaroğlu'nun FETÖ sanığı öğrenciyle görüşmesine sert tepki

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun FETÖ sanığı eski askeri öğrenci Taha Furkan Çetinkaya'yla görüşmesine tepki gösteren 15 Temmuz Gaziler Platformu Başkanı Bulut, "Hala kalkışma alametleri hissediyoruz" diye konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.07.2022 10:23 GÜNCELLEME 07.07.2022 10:42 GÜNCEL
Kılıçdaroğlu'nun FETÖ sanığı öğrenciyle görüşmesine sert tepki
Kılıçdaroğlu'nun FETÖ sanığı öğrenciyle görüşmesine sert tepki

15 Temmuz Gaziler Platformu Başkanı Erol Bulut tahliye olan FETÖ sanığı eski askeri öğrenci Taha Furkan Çetinkaya'nın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kabul edilmesine tepki gösterdi.

"KALKIŞMA ALAMETLERİ HİSSEDİYORUZ"

15 Temmuz Gaziler Platformu Başkanı Erol Bulut ve gaziler yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Edirnekapı'da bulunan 15 Temmuz şahitliğini ziyaret ettiler. Burada şehitlerin mezarlarını tek tek gezen Bulut ve gaziler dua etti. Şehitlik ziyareti sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Erol Bulut, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde tahliye edilen eski harp okulu öğrencisi Taha Furkan Çetinkaya’yı kabul etmesine tepki göstererek "Hala kalkışma alametleri hissediyoruz. Kalkışanları kucağına basan siyasiler var. İsim vermiyorum ama buna çok üzülüyoruz. Herkes kendi üzerine düşeni alsın diye burada naif konuşmaya çalışıyoruz. FETÖ’den atılanları kucaklayanlar bizi üzüyor. Burada şehitlerimizin kemiklerini sızlatıyorsunuz. Bu vatan hepimizin bu vatana birlikte sahip çıkmalıyız aksi halde böleler parçalarlar" dedi.

Kılıçdaroğlu, 'FETÖ'ye terörist diyemem' diyen askeri öğrenci ve annesiyle buluştuKılıçdaroğlu, 'FETÖ'ye terörist diyemem' diyen askeri öğrenci ve annesiyle buluştu

FETÖ sitesinden tehdit: 15 Temmuz'u unutturmayacaklara ben de bu utancı unutturmayacağımFETÖ sitesinden tehdit: 15 Temmuz'u unutturmayacaklara ben de bu utancı unutturmayacağım


BU RUHU YAŞATACAĞIZ

15 Temmuz ruhunu her daim yaşayacaklarını belirten Bulut "İnşallah biz de şehitliğe namzet adaylarız. Yani biz gaziler bu necip milletimiz o gün sokağa çıkanların tamamı gazidir inşallah. Bizde şehitliğe namzetiz ve onların temsilcileriyiz. Bu dünyada Allah bize can verdiği sürece bu ruhu yaşayacağız ve yaşatacağız. Bunu bir kere daha buradan haykırmak istiyoruz" diye konuştu.

KAYNAK : İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 204 TÜMÜ
  • Sefa 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu 15 Temmuzda tankların arasından geçerek hava alanını terkederken darbecileri yalnız bırakmanın pişmanlığını yaşamış olmalı ki helallaşmaya gitmiş.
    Cevapla
  • mehmetcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekliyorsunuz bay cemal den haaa kendisi fetöcü zaten yüz karası tipe bak yaaa...
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    1 Temmuz Ruhu medyada şov yaparak değil , 252 şehidin failleri İDAM edilerek yaşatılır. Nokta.
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Hala kalkışmadan korkan varsa , bubun izolatörü İDAM . 252 şehidin failleri asılmıyorsa gerisi hikayedir. BOş konuşup Aziz Ruhlarını rahatsız etmeyin.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 1 yıl önce Şikayet Et
    bay Kemalden başka ne beklenir buna oy verenlerde hain..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR