Yunanistan'a Ege'de suçüstü! MSB'den açıklama

Yunanistan'ın düzensiz göçmenlere yönelik insanlık dışı muamelesi Milli Savunma Bakanlığı'na ait İHA'lar tarafından tespit edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.08.2022 12:43 GÜNCELLEME 10.08.2022 14:42 GÜNCEL
Yunanistan'a Ege'de suçüstü! MSB'den açıklama
Yunanistan'a Ege'de suçüstü! MSB'den açıklama

Milli Savunma Bakanlığı'mızdan yapılan açıklamada, " Ege Denizi Sisam Adası doğusunda, 9 Ağustos 2022 tarihinde Yunanistan’a ait sahil güvenlik botu tarafından, düzensiz göçmenlerin lastik bota transfer edilerek Türk kara sularına itildiği Deniz Kuvvetlerimize ait İHA ile tespit edildi. Durum ivedilikle Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirilerek düzensiz göçmenlerin Sahil Güvenlik unsurları tarafından kurtarılması sağlandı." denildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Kaya_krall 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlardan Avrupalılar haberi var zaten,
    Cevapla
  • tsk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu göçmenleri Türkiye'ye getirenleri yakalamadan polisimiz daha çok boşyere yorulur.
    Cevapla
  • amelegücü 1 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir iş çıkarıyoruz. Herifler mültecileri bizim sulara itiyor, biz de bunu müthiş bir şekilde tespit edip videoya alıyoruz. Gavur Yunan'ın amacı bu mültecileri Yunanistan sınırlarına sokmamak değil mi? Yanıt evet. E peki herifler bunu başarıyor mu? Yanıt yine evet. Peki biz ne yapıyoruz? Adamların kovduğu herkesi alıyoruz bir de güya çok muhteşem iş yapıyormuş gibi, hiç bir tepki göstermeyen hatta Yunan'ın yaptığından memnuniyet duyan batıya ve hiç bir fonksiyonu olmayan birleşmiş milletlere Yunan'ı şikayet ediyoruz. Sonuç; Yunan başarılı mültecileri memleketine sokmuyor biz de her gün artan bir maliyetle bu zor ekonomik durumumuza rağmen millete bakmaya çalışıyoruz.
    Cevapla
  • semih 1 yıl önce Şikayet Et
    bunların sahil güvenlik botları siha ile nokta atışı vurulmalı. Kimle dans ettiklerini anlamaları lazım.
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    bu yunanistan sırtını amerikaya dayayıp bize posta koymaya çalışıyor yunanistanın aslında kendilerinin mavi vatan yayınladıkları resimde türkiyenin yarısı onların gibi yunanistan bize saldıracak osmalı tokatı yememiş bunlar sanırım .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR