20 günlük bebeğin üzerine demir pencere düştü

Aydın'ın Karacasu ilçesinde esen kuvvetli rüzgar Şavk ailesinin evinin penceresini yerinden sökülmesine neden olurken, üzerine pencerenin kanadı düşen 20 günlük bebek hastanede yaşam savaşı veriyor.

ABONE OL
GİRİŞ 10.08.2022 13:49 GÜNCELLEME 10.08.2022 13:49 GÜNCEL
20 günlük bebeğin üzerine demir pencere düştü
20 günlük bebeğin üzerine demir pencere düştü

Olay, Esençay Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali-Gülsüm Şavk çiftinin 20 gün önce dünyaya gelen 3'üncü çocuklarını annesi emzirdikten sonra pencerenin altındaki yer minderine yatırdı.

Bu sırada bölgede kuvvetli rüzgar etkili olurken oluşan fırtına evin penceresini yerinden söktü. Menteşesi kırılan demir pencere kanadı minder üzerinde uyuyan bebeğin üzerine düştü. Olayı gören aile durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine ilçede bulunan ambulans başka bir vakaya gittiği için bölgeye en yakın olan Kuyucak'tan ambulans yönlendirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bebek buradan da Denizli'deki Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakımda tedavisinin süren bebeğin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Vatandaşlar ilçede tek ambulans bulunduğunu ve ambulans sayısının arttırılması gerektiğini belirterek, "Tek ambulansla hizmet veren İlçe Devlet Hastanesi'nde ikinci bir ambulans gereksinimi bir kez daha kendini gösterdi. Yetkililerden ilçemizdeki ambulans sayısını arttırmalarını talep ediyoruz" ifadelerini kullandı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Aslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Mimar olarak ek not eklemek istiyorum deprem ülkesi olduğu için yataklar pencere altına konmaz. Deprem anında pencere camı patlar pencere altındaki kişinin vücudu parçalanabilir. Ayrıca raf konmaz, tablo asılmaz vs.
    Cevapla
  • ALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şifa versin üzüldüm valla
    Cevapla
  • gasap haydo 1 yıl önce Şikayet Et
    lan olum Allah beee
    Cevapla
  • Çağrı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ambulanslar doğuda vızıt vızır işliyo
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR