Ankara'da feci kaza: 2 yaşındaki bebek öldü!

Ankara'nın Ayaş ilçesinde, kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu Bülent Tosun (2) hayatını kaybetti, anne ve babası yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2022 12:46 GÜNCELLEME 25.09.2022 12:46 GÜNCEL
Ankara'da feci kaza: 2 yaşındaki bebek öldü!
Ankara'da feci kaza: 2 yaşındaki bebek öldü!

Ankara'nın Ayaş ilçesinde gerçekleşen kaza, sabah saatlerinde Ankara-Ayaş yolu Kartal Çeşme mevkisinde meydana geldi. Ankara'dan Beypazarı'na geziye giden ailenin bulunduğu Engin Tosun yönetimindeki 50 ABA 540 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesiyle takla attı.

Hurdaya dönen otomobilde Engin Tosun ve eşi Hatice Tosun yaralanırken, çocukları Bülent Tosun araçta sıkıştı. İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Bülent Tosun'un yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralı çift, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Ayaş Mehmet Çiftçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK : DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR