Haluk Levent'in başı dertte: İstedikleri fidye şoke etti

Ünlü Şarkıcı Haluk Levent'in öncülüğünde faaliyet gösteren sosyal yardım derneği AHBAP'ın hesapları çalındı. Hesaplarını geri almak isteyen Haluk Levent ise kendilerinden istenen fidyeyi açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2022 08:51 GÜNCELLEME 04.10.2022 08:51 GÜNCEL
Haluk Levent'in başı dertte: İstedikleri fidye şoke etti
Haluk Levent'in başı dertte: İstedikleri fidye şoke etti

Hesaplarını çalan şahıslarla yaptığı Whatsapp yazışmalarını paylaşan Levent, hackerların fidye olarak kripto para talep edildiğini açıkladı.

Haluk Levent haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü şarkıcı "Vay arkadaş! Vay arkadaş! Sonunda bu da oldu. AHBAP sayfamız çalındı. Bir insan bu sayfayı nasıl çalar, neden çalar?" dedi.

Hackerlere tepki gösteren Levent, "Nasıl kansız nasıl ahlak ve vicdan yoksunu insanların dönemine denk geldik. Hasta ailelere attıkları telefon numarasından biz Ahbaplara attıkları mesajla bakın. Gerçek ihtiyaç sahibi olsa ben veririm parasını ama bunlar net çete" ifadelerini kullandı.

 

İstenilen parayı da paylaşan Levent, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sevgili Twitter yetkilileri. Hackerlar yardım sayfamızı hacklemişler ve biz ahbaplardan 25 bin TL para istiyorlar sayfayı geri vermek için. Hasta çocukların ailelerine DM den mesaj atıyorlar. Bu sayfayı kapatır mısınız lütfen."

Haluk Levent'in sitem dolu paylaşımı sonrası sosyal medyadan Levet ve AHBAP'a destek mesajları yağdı.

 

 

 

KAYNAK : Haber7
İbrahim Günay . Haber7.com - Yayın Koordinatörü
Haber 7 - İbrahim Günay .

Editör Hakkında

1986 yılında Mardin’in Savur ilçesinde doğdu. Evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça, Kürtçe ve İngilizce bilmektedir. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İnternet Gazeteciliği - Yayıncılığı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Eğitimine, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Medya ve İletişim Yönetimi (Tezli) Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. TRT Haber’de stajını tamamlayan Günay, mesleğe 2009 yılında Haberler.com’da başladı. 2013 yılında Haber7.com'da göreve başlayan İbrahim Günay, editör, Haber Şefi ve Yayın Koordinatörü olarak görev aldı. Pek çok habere ve röportaja imza attı, sunum ve seminerlere katıldı. Ödül ve plaketler aldı. İbrahim Günay, halen Haber7.com’da Sorumlu Müdür ve Yayın Koordinatörü olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • hazar 1 yıl önce Şikayet Et
    neden 25 bin lira istiyro oda ilginç bu devirde 25 bin lira herhangi bir ünlü için 200 lira gibi bir para
    Cevapla
  • Okuyucu Gözüyle 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah ve ahiret korkusu kalmamış, haram helal nedir bilmeyen, sûreten insan ama fıtraten çakal tiplerin baskın olmaya başladığı ahir zamanın son evrelerindeyiz. Ahlaksızlığın, arsızlığın, yüzsüzlüğün sıradan hale geldiği, dürüstlüğün namusluluğun alay konusu edildiği, çalma çırpmanın beceriklilik, kul hakkı yemenin, güçlü olanın güçsüzü ezmesinin normal, merhametin zafiyet kabul edildiği yeni cahiliye çağına (modernlik de deniyor) hoş geldiniz. Çok değil bunun bir iki adım sonrası insanlığın felaketi.
    Cevapla
  • Aynen 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle kardeşim kıyamet yaklaşıyor
    Cevapla
  • ANALİZ 1 yıl önce Şikayet Et
    ya düşünsenize bu ülkede deprem olduğunda gidip depremde yıkılan evlerden eşya altın para vesair Demir çalmadılar mı bu ülkede salgın sırasında 8 liralık maskeyi 350 liraya çıkarmadılar mı bu ülkede şehit yakınlarını Gazi yakınlarını sokağa çıkartıp PKK'nın küçük çocukları devlete karşı kullandığı olaylarda organize eden firmaların kol bacak protezi satan firmalar olduğu ortaya çıkmadı mı olaylar bitmemeliydiki Gazi gelsin kol bacak protezi satmaya devam etsinler Allah fırsatçıyı ıslah eylesin ıslahı mümkün değilse kahrı perişan etsin fırsatçılık bizde diz boyu
    Cevapla
  • Şart 1 yıl önce Şikayet Et
    Hırsıza ceza olarak genişletilmiş yetki verirsen sonuç bu olur. Şeriat şart
    Cevapla
  • hocageldi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah korkusu bitmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR