Antalya'da 384 milyon TL değerinde uyuşturucu ele geçirildi

Antalya'nın Kepez ilçesinde sıvı hale getirilip, A4 kağıdına emdirilerek, piyasaya sürülmek istenen 384 milyon TL değerinde uyuşturucu madde, jandarma ekiplerince ele geçirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2022 13:19 GÜNCELLEME 04.10.2022 13:19 GÜNCEL
Antalya'da 384 milyon TL değerinde uyuşturucu ele geçirildi
Antalya'da 384 milyon TL değerinde uyuşturucu ele geçirildi

İl Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışma yapıldı.

Bu kapsamda S.T.Ö.'nün sentetik cannabinoid (bonzai) maddesini sıvı hale getirerek, A4 kağıdına emdirdiği ve bu malzemeyi Antalya'nın sahil bölgesinde piyasaya süreceği bilgisine ulaşıldı. Harekete geçen ekipler, şüphelinin kullandığı otomobil ile evde arama yaptı.

Söz konusu aramalarda; 3 milyon 840 bin kullanımlık 15 bin adet A4 sentetik cannabinoid uyuşturucu maddesi, 1,5 kilo skunk, 200 gram metamfetamin, 5 gram kokain, hassas terazi, 1,5 litre A4 sentetik cannabinoid uyuşturucu yapımında kullanılan kimyasal madde, 23 adet 9 milimetre tabanca mermisi ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin 384 milyon TL olduğu tespit edildi. S.T.Ö. ise 'uyuşturucu madde imal ve ticareti' suçundan gözaltına alındı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR