Ülke TV ekranlarında yayınlanan En Sıradışı programında, Boğaziçi Film Festivali'nde yaşanan 'Şebnem Korur Fincancı' skandalı hakkında konuşan Gazeteci Gaffar Yakınca; Geçin bu işleri! PKK'yı destekleyen o sözde yönetmenden verdiğiniz ödülü geri alabildiniz mi? diye sordu.

Turgay Güler'in sunuculuğunu yaptığı, Ülke TV ekranlarındaki En Sıradışı programında, Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, Aydınlık Gazetesi Yazası Gaffar Yakınca ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk gündemi değerlendirdi.

Boğaziçi Film Festivali'nde almış olduğu ödülü, TSK'ya karşı iftira atmaktan dolayı hapise giren Şebnem Korur Fincancı'ya ithaf eden yönetmene, Oyuncu Burak Haktanır tarafından gösterilen tepkinin konuşulduğu programda, Gazeteci Yakınca, "Geçin bu işleri! PKK'yı destekleyen o sözde yönetmenden verdiğiniz ödülü geri alabildiniz mi? diyerek tepki gösterdi.

 

Yorumlar 24 Yorum Var
  • ÖNCE VATAN 10.11.2022 12:01
    oğuz kendirli sen uzaydamı yaşıyorsun adamın yüze yüzüne siz terörüstsiniz dedi chp liler üzerine yürüdü hdp li, değil muhalefet yürüdü sen neden bahsediyorsun onu bırak saadet partisi bile bunlarla bir değilmi erbakanın kemiklerini sızlatıyorlar utanmadan biz müslümanız diyen sahte oy veren seçmeni var
  • Oğuz KENDİRLİ 04.11.2022 13:36
    kestim lan sizin ödeneğinizi terörist sevici vatan hainleri diyecek bir bakan arıyorum.
  • Tokatlı 04.11.2022 12:22
    Helal olsun oyuncu Burak Haktanır ve Gaffar Yakınca kardeşlerime. Allah sayılarını arttırsın. Fincancının Katırlarını ürkütmüşler.
  • Türük 04.11.2022 11:21
    haysiyetsiz hainlerin eline nasıl düştü bu alan
  • Bülent DUMAN 04.11.2022 11:14
    evet .bilinçli olarak verildi.biz buyuz diyorlar.
Daha fazla yorum görüntüle