Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı'ndan heyecan verici fragman! İlk görüntüler nefes kesti

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin devamı niteliğinde çekilen Es Film imzalı Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı’nın ilk tanıtımı geniş çapta yankı uyandırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.12.2022 10:28 GÜNCELLEME 11.12.2022 10:28 GÜNCEL
Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı'ndan heyecan verici fragman! İlk görüntüler nefes kesti
Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı'ndan heyecan verici fragman! İlk görüntüler nefes kesti

Berat Özdoğan’ın yönetmenliğinde çekimlere başlanan Barbaroslar Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinin ilk tanıtımı izleyenlerin beğenisine sunuldu. Tolgahan Sayışman’ın ‘Barbaros Hayreddin’ karakteriyle kameralar karşısına geçeceği Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı’nın fragmanı sosyal medyanın gündemine oturdu.

TRT’nin sabırsızlıkla beklenen dizisi Şebeke’ye peş peşe transfer! Sürpriz isim geliyorTRT’nin sabırsızlıkla beklenen dizisi Şebeke’ye peş peşe transfer! Sürpriz isim geliyor

Senaristliğini Zülküf Yücel’in üstlendiği Es Film imzalı Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisi yakında TRT1 ekranlarında dizi tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. ''Hayreddin, deryalara hükmetmek için yola çıkıyor!'' sloganı ile yayına giren fragmanı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Güçlü kadrosu ve iddialı konusuyla fırtınalar estirecek olan Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı’nda Tolgahan Sayışman’ın partnerinin Melisa Döngel olacağı açıklandı.

Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk kaptan paşası Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatının gözler önüne serileceği Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı’nın oyuncu kadrosu şu şekildedir:

Timur Acar Melisa Döngel, Ufuk Özkan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hasan Küçüktekin, Arif Pişkin, Başak Daşman, Ceren Soylu, Gökhan Gencebay, Deniz Çom, Gurur Aydoğan, İlkay Kayku, Yılmaz Bayraktar, Duygu Gürcan, Halil İbrahim Kurum, Gizem Aydın, Ercüment Fidan, Musa Evren, Sibel Kasapoğlu, Erman Cihan, Demirhan Demircioğlu, Yaşar Aydınoğlu, Yiğit Arda Tan, Revna Çolak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • İZMİR MUSTAFA 1 yıl önce Şikayet Et
    En güzel tarihi diziler TRT'ye yakışıyor. Yunus Emre Aşkın yolculuğu, Diriliş Ertuğrul, Gözümüzün nuru PAYİTAHT, Kuşlarla Yolculuk, MAVERA ve Hak ettiği değerde yayınlanamasada Hacı Bayram Aşkın yolculuğu. Barbaroslar Akdenizin KILICI. Büyük Selçuklu Sultan Melikşah ve Alpaslan. Hepsi ayrı birer şaheserdir. Gençlerimize Şanlı Tarihimizi tanıma imkanı sunmuşlardır. Yapımında ve Yayınlanmasında katkısı olan herkesten ALLAH (CC) razı olsun. Daha yeni tarihi projelerle daha güzellerini ortaya koyabilme fırsatını Cenab-ı Hakk TRT'ye ve Diyanet TV'ye nasip eylesin. Amin İnşaALLAH!
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Her Türlü izlenir. Saçma sapan fox dizilerinden milyon kat iyidir.
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece fox değil bütün kanalların dizileri saçma. Ayrıca o tarih dizileri propaganda dizileridir
    Cevapla
  • Mehmet ALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    inşallah aşk meşk boş işleri içine katmazlar. zira son zamanlardaki dönem filmlerin de kadınların sürekli fitneci bozguncu eşini bey yapma hastalıklarından gına geldi.
    Cevapla
  • Vaybe 1 yıl önce Şikayet Et
    Diziyle saati ALLAH ı zikredin boş ve zaman kaybı şeylerden uzak durun
    Cevapla
  • efe 1 yıl önce Şikayet Et
    sen de buralara kadar gelip zikrinden oldun. ne işin var internet ortamında. zikrine devam et boşver bu işleri.
    Cevapla
  • Çakma 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne izliyorsunuz, bu filmi daha izlemeden yorum yapanlar acaba, dur tahmin edeyim, Türkleri Almanlara kimyasal silah yapan gösteren ingiliz filmleri, Müslümanları toptan terörist gösteren, işgalci Abd filmleri... her film basladiginda, elestiriyor, zaten begenmeyip yine eleştirdiğiniz bir onceki filmin iyi olduğunu, bunun kötü olduğunu söylüyorsunuz DA KİMSE YEMİYOR, bir gorelim, oyle karar veririz, boşa çenenizi yormayın
    Cevapla
  • özdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    haklısın kardeş ama bizimkilerde 2 saat bir dizi bayıyor be, bazen öyle gereksiz uzatıyorlar ki o kadar basit sahneler oluyor ki .Çok güzel bir tarihimiz var geçmişimiz var malzeme var ama bir arya getiren beceriksiz kişilerden sebep sıkılıyoruz....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR