Kurtlar Vadisi'yle izleyiciyi etkilemişti! TRT’nin Serhat dizisiyle taşları yerinden oynatacak

Kurtlar Vadisi dizisinde üstlendiği ‘Ahu Toros’ karakteriyle milyonların yakından tanıdığı bir isim haline gelen Nefise Karatay, TRT dijital için çekilen Serhat dizisiyle el sıkıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.12.2022 15:57 GÜNCELLEME 08.12.2022 15:58 GÜNCEL
Kurtlar Vadisi'yle izleyiciyi etkilemişti! TRT’nin Serhat dizisiyle taşları yerinden oynatacak
Kurtlar Vadisi'yle izleyiciyi etkilemişti! TRT’nin Serhat dizisiyle taşları yerinden oynatacak

Bir Annenin Günahı, Hayat Güzeldir, Emret komutanım, Üç Kadın gibi projelerde boy gösteren Nefise Karatay’dan ekrana dönüş müjdesi geldi. Asıl çıkışını Kurtlar Vadisi dizisiyle yakalayan ve burada rol aldığı ‘Ahu Toros’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Nefise Karatay, Serhat dizisiyle anlaşma sağladı.

Acun Ilıcalı’nın iddialı projesi Tuzak’tan veda şoku! Reytinglerde hüsrana uğramıştıAcun Ilıcalı’nın iddialı projesi Tuzak’tan veda şoku! Reytinglerde hüsrana uğramıştı

Tamer Karadağlı’nın ‘Serhat’ karakteriyle kameralar karşısına geçeceği ve yönetmenliğini ise Bora Tekay’ın yapacağı Serhat dizisine transfer edilen Nefise Karatay’ın yeni rolü belli oldu. Tamer Karadağlı’nın hem başrolünü hem yapımcılığını üstlendiği ATK Yapım imzalı Serhat dizisine adını yazdıran Nefise Karatay Leyla karakteriyle izleyici kitlesini ağırlayacak.

TRT dijital için çekilen ve Esra Ardahanlıoğlu'nun cast direktörü olduğu Serhat dizisi toplamda on bölümden oluşacak ve Güneydoğu'dan İstanbul'a gelen bir özel harekatçının hayat hikayesi gözler önüne serilecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Temenni 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki iyi bir oyuncuydu da, aksesuar olarak koyulmuş biriydi, şimdi yaşlandı da, ajsesuar bile olamaz, ne diye alınıyor, trt iyice olur olmaz insanlata para kazandırma merkezi hâline geldi. Bakalim belki yanılıyorumdur, belki kendine uygun bir rolü vardir, tüm iyi niyetimle bekliyorum
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    TV hiç seyretmiyorum dünya kupası maçlarını dahi. boşa harcanan paralar.
    Cevapla
  • Timur 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes senin gibi değil. İçerik üretme , yazı yazma . Yan yatarak insanlara ulaşamazsın.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi devri biter mi? Yeni başlıyoor. Son yıllarda çok güzel diziler ortaya çıkıyor.
    Cevapla
  • Fatih Fırat 1 yıl önce Şikayet Et
    bütün kanallar şuan seyirciyi zorladıklarının farkında değiller. Zorla bir şeyi izletemezsiniz. Bir sene içerisinde yayına girip çıkan dizi sayısının haddi hesabı yok.
    Cevapla
  • tabi tabi 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi devri bitti artık dizi yapmayın özellikle aşk dizisi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR