Ege beşik gibi... AFAD peş peşe açıkladı

Son dakika haberine göre AFAD, Muğla'nın Ula ilçesinde 3,7 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Ege Denizi'nde de saat 07:32'de 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.11.2022 08:39 GÜNCELLEME 29.11.2022 09:36 GÜNCEL
Ege beşik gibi... AFAD peş peşe açıkladı
Ege beşik gibi... AFAD peş peşe açıkladı

Yaşanan depreme ilişkin Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verileri paylaşırken, depremin derinliği 7 km. olarak açıklandı.

BİR AÇIKLAMA DA KANDİLLİ'DEN

Sabah saatlerindeki depreme ilişkin bir açıklama da Kandilli Rasathanesi'nden yapıldı. Kandilli'nin açıklamasına göre depremin büyüklüğü 3.6 olarak açıklanırken derinliği 4.7 km. olarak paylaşıldı.

EGE DENIZI'NDE 4.7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Bu sarsıntının hemen ardından saat 07.32'de Ege Denizi'nde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği AFAD tarafından 4.6 kilometre olarak duyuruldu.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • GECE KARTALI 1 yıl önce Şikayet Et
    Girit açıklarında abd haarp gemisini etkisiz hale getirirsek deprem falan olmaz
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    haarp teknoloji ile Türkiyeyi iç gündeme hapsetmek istiyorlar ama bilmiyorlarki göklerden gelen bir karar vardır baykar kısa zamanda haarp teknilojindeki manyetik alanı tersine çevirip gönderen gemi ve teçhizatları yakan bir proje geliştirir sonrasını şer odağı abd ve avaneleri düşünsün
    Cevapla
  • Garipler 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaskanim lütfen ruhsatsız riskli yapılarada güçlendirme izni verin efendim evimizi depreme karşı güçlendirme yapmak istiyoruz fakat adana çevre ve şehircilik il müdürlüğü ruhsatimiz olmadığı için güçlendirme izni vermiyor elektigimizi suyumuzu kestiriyor çoluk çocuk yaşlı kadın özürlü aileler bebeler yaşlılar perişan efendim sadece adana Seyhan da yaklaşık 300 aile var mutahit mağduru olmuş riskli yapıya çıkarıp daha sonra mutahitin iflaz etmesi ile oturup yaşadığımız evlere yıkım kararı gelmiştir bizede depreme karşı güçlendirme izni verin efendim
    Cevapla
  • Görkem 1 yıl önce Şikayet Et
    Prof.Dr.Şener Üşümezsoy asıl tehlikenin İstanbul'da değil Ege'de olduğunu söylerken herkes dalga geçiyordu. Düzce'de daha yeni olan ve diğer profların sürpriz bir fayda meydana geldi bu deprem dediklerinde, Prof.Dr.Şener Üşümezsoy bu fayı haritalar üzerinde bir sene önce belirtmiştir.
    Cevapla
  • Türkiyeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlar adil olmadıkca fırsatçı oldukca ki bizim şuan inanın müslümanlıkla uzaktan yakından hiç bir alakamız yok ve bu böyle devam ettikçe daha çok şey gelecek başımıza malesef.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR