Gaziantep'te güpegündüz akü hırsızlığı!

Gaziantep'te güpegündüz bir araca yanaşan şüpheli şahıs, kimseye aldırış etmeden kaputunu açtığı aracın aküsünü çaldı. O anlar ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.12.2022 13:03 GÜNCELLEME 01.12.2022 13:11 GÜNCEL
Gaziantep'te güpegündüz akü hırsızlığı!
Gaziantep'te güpegündüz akü hırsızlığı!

Olay, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi GATEM Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, gündüz saatlerinde bir araca yanaşan şüpheli bir şahıs, kimseye aldırış etmeden kaputunu açtığı aracın aküsünü çaldı.

AKÜNÜN ÇALINMA ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA 

O anlar ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, araca yanaşan şüpheli şahsın kaputunu açtığı aracın aküsünü acele bir şekilde yerinden söktükten sonra kimseye aldırış etmeden çalma anları yer aldı.

Şüpheli şahsın, aküyü çaldıktan sonra hızlı adımlarla bölgeden uzaklaşması ise dikkat çekti.

Olayla ilgili çalışma başlatıldığı öğrenildi.

KAYNAK : İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    tamirci bu kadar hızlı çıkaramaz valla
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kısasa kısas uygulansın bileklerinden kesilsin
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yüzsüzün yüzünü niye saklıyorsunuz anlamadım.cezalar okadar caydırıcıki adamlar hırsızlığı bile rutin iş haline getirdiler.
    Cevapla
  • AnlamadımNeden 1 yıl önce Şikayet Et
    İktidarımızın başarılı yasama operasyonları sayesinde kanunlardaki cezalar suçlulara uygulanamaz hale getirilerek, dolandırıcılık, hırsızlık, gasp, silahlı saldırı veadam öldürme vakalarında müdhiş bir artış gerçekleştirildi... Ama muhalefet, bu müdhiş başarıyı görmezden gelerek hala iktidarımıza saldırıyor...
    Cevapla
  • cahit 1 yıl önce Şikayet Et
    Yargı hırsıza o kadar güzel ceza veriyor ki artık gizlenmelerine gerek yok hatta bırakılan hırsız adliyeden masa bilgisayarını çalıp çıkıyor adeta denetimli hırsız orduları kuruldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR