6 yaşında evlendirildiği iddia edilen Hatice Kübra Gümüşel'in kardeşleri konuştu;

Gümüşel'in ağabeyi, "Böyle bir konu olsaydı herkesten önce bizim haberimiz olurdu. Böyle bir şey yok. Böyle bir şeyin olma ihtimali de yok. Onunla aynı evde büyüdüm. İki yıl evvel, çocuğum olduktan 15 gün sonra gitti. Gerçekten bir tarafımız kan ağlarken, bir taraftan acı acı gülümsemek zorunda kalıyoruz. Halk TV'de bastır bastır dakikalarca üzerine konuşulan fotoğraflar, bizi sadece güldürdü. Biz hepimiz hafızız, bizi hüzne boğan kardeşim de hafızdır. Ben Kur'an-ı Kerim'i bitirdiğim vakit de hafızlığa geçiceğim zaman da bana akülü arabalar alındı, etkinlikler düzenlendi. Bu bahse konu olan kardeşim de özellikle 'Ben gelinlik giyeceğim' diye bastır bastıra üstünde durduğunu hatırlıyorum. Biz bunu diktirdik, bunu giydi ve fotoğraf çektirdik. Peki sadece onun fotoğrafı mı var? Hayır, diğer kız kardeşlerimin de gelinlikli fotoğrafları var. Bunlar evlendi mi şimdi? Bizim en çok acımız, annemize babamıza. Annem bu haberleri duyduğundan beri ağzına bir lokma ekmek koymadı. Ben Halk TV'ye sormak istiyorum, bir anneyi bu duruma getirmenin vebalini kaldırabilecek misiniz? Bu vebalden belki bu dünyada kurtulur ama ahirette hesaplaşacağız" dedi. 

BAKANLARDAN ORTAK AÇIKLAMA  (Haber için TIKLAYIN)

Gümüşel'in kız kardeşi, Fatma Betül Gümüşel ise, "Ablamla aramız çok yakın. Öyle bir şey olsa aynısı bize de olurdu. Bize öyle bir baskı olmadı. Ben 21 yaşındayım. Gitmeden önce ablam biraz değişti sadece. İkinci çocuğu oldu, çok mutluydu. 5. aya kadar bir yerlere gidiyordu sürekli, çok çok mutluydu. Bebeğinin cinsiyetini öğrenmeye gittiğinde, bebeğini kaybettiğini öğrendi, ondan sonra çok değişti. O neşeli insan gitti, yerine başka biri geldi. Ben de gelinlik giymek için çok ısrar ettim çünkü o dönemler bayram olduğunda herkes gelinlik giymek isterdi. 23 Nisan etkinliğinde benim de gelinlikli fotoğrafım var, arkadaşlarım da gelinlikli. Şimdi bunların hepsi evlendi mi?" diye konuştu.

AHMET HAKAN'DAN TEPKİ: ALTININ ÇİZİLMESİ LAZIM

Gümüşel'in küçük kız kardeşi Ayşe Hümeyra Gümüşel de ablasının sözlerine destek vererek, "Ben 19 yaşındayım. Hala bekarım ve evlenmedim, hiçbir baskı da yapmadılar. " ifadelerini kullandı. 

Yorumlar 379 Yorum Var
  • Fatma 26.02.2024 11:30
    Insanlara kendini ifade etme anlatma şansı verdiğiniz için teşekkür ederim şahsım adına.
  • Melike 03.04.2023 00:56
    Bu İslam'a düzenlenen iğrenç bir saldırıdır Allah belalarını versin inşallah
  • Kısas 12.12.2022 20:34
    Allah bu iftiraları atanları tez zamanada bu ailenin çektiğini çekmesini Allah'tan niyaz ediyorum .
  • ramo 12.12.2022 17:22
    keşke aslı astarı olmayan bu olaya verilen tepki LGBT denilen ahlaksızlığa verilseydi belki ALLAH ta bize acırdı yardım ederdi
  • ramo 12.12.2022 17:20
    yahu arkadaş hemen hemen hepimiz bi yakınımızın düğününe giderken küçük kız çocuğumuza gelinlik giydiriyoruz ne yani şimdi o zaman bizim o kızlarınmı düğünü oluyodu :))) hepsi algı operasyonu yalan dolan iftira
Daha fazla yorum görüntüle