EGM'den CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 4. sorusuna yanıt: Fitne ve nifak sözleri

Son dakika haberi... Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) CHP Liderinin Meclis'te yönelttiği 4 sorudan biri olan "Mustafa Çalışkan ile ne derdiniz var?" sorusuna yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.12.2022 12:35 GÜNCELLEME 09.12.2022 12:38 GÜNCEL
EGM'den CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 4. sorusuna yanıt: Fitne ve nifak sözleri
EGM'den CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 4. sorusuna yanıt: Fitne ve nifak sözleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TBMM'de bütçe görüşmelerinde "Mustafa Çalışkan ile ne derdiniz var?" sorusunu yöneltti.

EGM'nin teşkilatı hedef alan Kılıçdaroğlu'nun sorusuna yanıtı şu şekilde;

Anamuhalefet Partisi CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından bütçe görüşmelerinde, 4 soru gündeme getirilmiştir.

Bu sorularla ilgili sayısız defa açıklama yapmış olmamıza rağmen bütçede sorulan sorular nedeniyle yeniden kamuoyuna bir bilgilendirmede bulunma ihtiyacı ortaya çıkmıştır.

Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucuya bağlı “suç gelirleri soruşturması” olan Bataklık Soruşturması ve 2020 yılında Kolombiya'da ele geçirildiği iddia edilen 49 tonluk kokain ile ilgili ülkemizde yürütülen çalışmalara yönelik sorulara, Emniyet Genel Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımız tarafından son derece
açık ve anlaşılabilir cevap verilmiştir.

Ülkemizde yakalanarak 10092018 tarihinde Sırbistan makamlarına teslim edilen Sırbistan vatandaşı Jovan Vukotic isimli organize suç şebekesi elebaşı dahil olmak üzere Türkiye'de yakalayıp ülkelerine iade ettiğimiz, yine başka ülkelerde yakalatarak iade aldığımız Organize suç şebekeleri ile ilgili soruya, Emniyet Genel Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığımız tarafından tekraren açıkça cevap verilmiştir.

Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu zavallı bir adam!Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu zavallı bir adam!

Bütçe görüşmelerinde, Kılıçdaroğlu tarafından gündeme getirilen dördüncü soruya ilişkin cevabımız ise şu şekildedir:

Teşkilatmızda, 5 Genel Müdür Yardımcısı görev yapmaktadır.

Erhan Gülveren, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürütürken Genel Müdür Yardımcılığına

Adem Çakıcı, Rize İl Emniyet Müdürlüğü görevindeyken Genel Müdür Yardımcılığına,

Ahmet Şengün, Artvin İL Emniyet Müdürüyken önce Personel Daire Başkanlığfna ardından Genel Müdür Yardımcılığı'na,

Resul Holoğlu, Hakkari Emniyet Müdürlüğü'nden önce KOM Daire Başkanlığına ardından Genel Müdür Yardımcılığına,

Mustafa Çalışkan, İstanbul Emniyet Müdürü olarak görev yapmaktayken Genel Müdür Yardımcılığı'na atanmışlardır.

Devlet umuruyla bağdaşmayan, açıkça fitne ve nifak içeren, terörle mücadele dahil tarihimizin en önemli başarılarına imza atan Emniyet Teşkilatımızı hedef alan iddiaların sürekli gündemde tutulmasını maalesef üzülerek izliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR