6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar davasındaki savcı için HSK'dan inceleme kararı

6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar soruşturmasında takipsizlik veren savcı için HSK inceleme başlattı

ABONE OL
GİRİŞ 09.12.2022 12:57 GÜNCELLEME 09.12.2022 13:54 GÜNCEL
6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar davasındaki savcı için HSK'dan inceleme kararı
6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar davasındaki savcı için HSK'dan inceleme kararı

H.K.G.’nin ‘6 yaşındayken evlendirilerek yıllarca cinsel istismara uğraması’ tüm Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı davaya müdahil oldu. 

Türkiye'yi sarsan olayla ilgili bir Son Dakika gelişmesi yaşandı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, soruşturmada takipsizlik veren Savcı hakkında HSK'ya inceleme izni verdi. HSK tarafından konuylailgili müfettiş görevlendirildi. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • Celal 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakime savcıya güvenin diyor bekir bey! böyle mi güveneceğiz?
    Cevapla
  • şeriati osmanli 1 yıl önce Şikayet Et
    devletin polisi hakimi savcısı var araştırsın kim suçlu mağdur elvet ortaya çıkar allahin izniyle ve en agir cezayı alsın çok tehlikeli hassas konu İslam düşmanları fırsat ve İslam böyleymiş gibi gösterilmesi çok üzücü o bakımdan açıklama yapılmalı kesin ve net bir şekilde öğrenmek en doğal hakkımız,
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alakası var? Dinimize saldırmakla? Din bu adamlar mı? Varsa suçlu araştırılsın hepsi bu. İslam düşmanları falan deyip konuyu sulandırmayın.
    Cevapla
  • Pöh45 1 yıl önce Şikayet Et
    Babasının boyunda maşallah, ama 6 yaşında. Bu islam düşmanlarından bıktık.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Babasının boyunda olsa 6 yaşında evlendirilimi diye sormayacağım. Bari konuyu doğru öğren de sonra yorum yap. Babasının boyuna gelmeden önce evlendirilmiş ve o yaştan babasının boyuna gelene kadar cinsel istismara uğramış. Erkekle her yaşında birlikte olduğunu gösteren fotoğraflar koymuş. Senin yorumladığın 6 yaşındaki fotoğrafı değil. Kızın iddiaları basında var, savcılık raporu ortada var ve hala neyi savunuyorsun Allah aşkına. Bir araştırılsın doğruysa cezası verilsin demek çok mu zor yahu? Tamam iftiraysa da iftirayı atan kızına gerekli ceza uygulansın.
    Cevapla
  • A.B. 1 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz bu tür konular da, bazı kutsallarımızı daha fazla incinmesine meydan vermemek için bir açıklama yapması gerekir. Mesela kız, söylenildiği gibi psikolojik hastamı yahut, kötü niyetlilerin güdümünde kullanılıyor mu vs açılanırsa, atış serbestlik bu kadar olmaz.
    Cevapla
  • Mahmut Akar 1 yıl önce Şikayet Et
    Adalete karışmamak mümkün değil? Bu ne?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR