RTÜK'ten Camdaki Kız dizisi açıklaması

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından Camdaki Kız dizisiyle ilgili açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2023 20:09 GÜNCELLEME 20.01.2023 20:09 GÜNCEL
RTÜK'ten Camdaki Kız dizisi açıklaması
RTÜK'ten Camdaki Kız dizisi açıklaması

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, yaptığı açıklamada, ''Vatandaşlarımızın da yoğun tepkisini çeken Camdaki Kız dizisinin yayıncısı başta olmak üzere Üst Kurulumuzun bugüne kadarki uyarılarını dikkate almayan tüm yapımları daha yakından takip etmeye başladık. Kamuoyuna saygılarımla duyuruyorum.'' ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Salahattin Adana 1 yıl önce Şikayet Et
    Sözü edilen dizi çarpık ilişkileri özendiriyor anladık ta S E Y R E T M E Y İ N Benim TV de bu ve benzeri kanallar yok; SİLDİM; çocuklarım da seyredemiyor .
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Camdaki kız, yasak elma, özellikle yalı çapkını gibi TV dizilerinde ahlaksızlık hat safhada. Yasak ilişkiler bir de bu ilişkiler aile bireyleri arasında yaşanıyor. Bunlar normalmış gibi insanlara sunuluyor. Acilen bu konuda bir düzenleme yapılması lazım, gerçek hayatta böyle şeyler olsa bile kültürümüze uyuşmayan bu yapılar ekrana getirilmemeli.
    Cevapla
  • vahid varış 1 yıl önce Şikayet Et
    tek izlediğim dizi "gönül dağı"
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    sadece o dizimi birkaç dizi hariç alayı ahlaken bize zerre kadar uygun değil ne kültürümüze ne ahlakamızıza ne inancımıza uyuyor bu konuda devletin yaptırımı olması gerekir para kaybedince kazanırsın ama bu milletin genetik kodlarıyla oynandımı..geri dönüş çok zor olur
    Cevapla
  • Gülten Luş 1 yıl önce Şikayet Et
    Gündüz kuşağı programlarını seyretseniz bunlara hiiççç şaşmazsınız.Türk aile yapısının hangi seviyelerde olduğu çok açık ortada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR