Sipahi takipçilerinin ummadığı karar! Çok yakın bir zaman önce başlamıştı ama...

12 Aralık’tan beri yayımlanan CNP Film imzalı Sipahi dizisinden izleyenlere hüsran yaşatacak bir haber geldi. Reyting savaşında yenik düşen ve giderek kan kaybeden Sipahi dizisi yolun sonuna geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.01.2023 09:49 GÜNCELLEME 31.01.2023 09:49 GÜNCEL
Sipahi takipçilerinin ummadığı karar! Çok yakın bir zaman önce başlamıştı ama...
Sipahi takipçilerinin ummadığı karar! Çok yakın bir zaman önce başlamıştı ama...

Kaan Yıldırım’ın ‘Korkut Ali Türkoğlu’, Kerem Alışık’ın ‘Yıldırım Bozok’ ve Özge Gürel’in ‘Canan Doğan’ karakterini oynadığı Sipahi’den umulmadık haber geldi. Ali Doğançay’ın senaristliğini üstlendiği aksiyon ve istihbarat türündeki Sipahi dizisi hakkında radikal bir karar alındı.

Kızılcık Şerbeti 14.bölüm fragmanında Nursema’dan bomba itiraf! Bir konuştu pir konuştuKızılcık Şerbeti 14.bölüm fragmanında Nursema’dan bomba itiraf! Bir konuştu pir konuştu

Hakan İnan ile Doğan Ümit Karaca’nın yönetmenliğinde çekimleri İstanbul, Gaziantep ve Berlin’de yapılan Sipahi dizisi reytinglerde umduğunu bulamadı. Sadi Canpolat ve Mehmet Canpolat ikilisinin yapımcısı olduğu Sipahi dizisi yayından kaldırıldı.

Büyük umutlarla başlayan, fakat rakiplerinin gerisinde kaldığı için ekran ömrü tükenecek olan Sipahi dizisinin final tarihi belli oldu. Final yapan diziler kervanına katılan Sipahi, 30 Ocak’ta yayına girecek 8.bölümüyle ekranlara veda etti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • Ruhi 1 yıl önce Şikayet Et
    Rol yapmasını bilmiyorlar be kardeşim. Hepsi güzellik salonundan çıkıp sete geliyor. Eller manikürlü Saçlar parlak cilalı vs vs Biz bu işi bilmiyoruz. Yeşilçamın Münir Özkulu Adile Naşiti Cüneyt Arkını Filiz Akını ve sayamadığım bir sürü ünlü şimdi kunduralarını koysalar ekrana daha çok reyting alır
    Cevapla
  • Osman K 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani milli ve manevi değerleri vatan millet bayrak sevgisi ni yansıtmaya çalışan dizide başrol oyuncuları içki reklamı yaparsa dizi tutmaz.
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Sipahi güzel dizi. Burada yapılan hata Sipahi'nin oynadığı gündü. Alpaslan Büyük Selçuklu ile aynı saate konması çok yanlıştı. Çünkü Sipahi'nin izleyici kitlesi ile Alpaslan'ın izleyici kitlesi hemen hemen aynıdır. Sipahi Salı, Cumartesi veya Pazar gününe konulmalıydı. Hazır Teşkilatın senaryosu bozulmuş, oyuncu kadrosu da daraltılmışken Sipahi onun yerini alabilirdi.
    Cevapla
  • Muro 1 yıl önce Şikayet Et
    Netflix de sapık türk dizi filmi yeter bizim sapık halka ve kadın programları var iken yatırım yapmayın boşa
    Cevapla
  • Gökhan Ünal 1 yıl önce Şikayet Et
    Fena bir dizi değildi ama Pazartesi gününe koyulursa böyle olur.Alparslan varken çok az kişi bakar.Ilk yayinlanacagi gün demistim yanliş gün secimi diye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR