Rize'de feci kaza: Enise hemşire hayatını kaybetti!

Rize'de otomobilin çarptığı Enise Gürsoy hemşire hayatını kaybetti. Gürsoy'un cenazesi, toprağa verilmek üzere Sakarya'ya gönderildi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2023 15:53 GÜNCELLEME 29.01.2023 15:53 GÜNCEL
Rize'de feci kaza: Enise hemşire hayatını kaybetti!
Rize'de feci kaza: Enise hemşire hayatını kaybetti!

Rize'de Y.Ö'nün kullandığı 53 DZ 665 plakalı otomobil, Bağdatlı Mahallesi mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalışan hemşire Enise Gürsoy'a (23) çarptı.

Kazada yaralanan Gürsoy, kaldırıldığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hemşire Enise Gürsoy için üroloji servisinde görev yaptığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tören düzenlendi.

Törene, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, başhekim Doç. Dr. Özcan Yavaşi ile Gürsoy'un mesai arkadaşları katıldı.

Helallik alınmasının ardından Gürsoy'un cenazesi, toprağa verilmek üzere Sakarya'ya gönderildi.

KAYNAK : AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR