Kılıçdaroğlu'ndan Netanyahu'ya mektup

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya geçmiş olsun mektubu gönderdi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2023 20:30 GÜNCELLEME 29.01.2023 20:30 GÜNCEL
Kılıçdaroğlu'ndan Netanyahu'ya mektup
Kılıçdaroğlu'ndan Netanyahu'ya mektup

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, Doğu Kudüs'te yaşanan silahlı saldırılar nedeniyle Netanyahu'ya gönderdiği mektupta, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Başbakan, bu hafta sonu 27 ve 28 Ocak tarihlerinde Kudüs'te yaşanan silahlı saldırılı şiddet eylemlerinde çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle duyduğumuz üzüntüyü dile getirmek isteriz. İsrail halkıyla dayanışma içerisinde acınızı paylaşıyor, saldırıda hayatını kaybedenlerin aileleri ile hükümetinize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Olayların tırmanmaması ve bölgemizde yeni bir şiddet sarmalına yol açmaması en büyük temennimizdir."

İşgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimindeki sinagogun yakınlarında önceki gece düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirmiş, 3 kişi yaralanmıştı, dün de Silvan Mahallesi'ndeki silahlı saldırıda biri ağır olmak üzere 2 kişi yaralanmıştı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 102 TÜMÜ
  • Ömer Amaç 1 yıl önce Şikayet Et
    kendi milleti normal
    Cevapla
  • DEREKÖYLÜ 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi kızmayayım diyorum ama olmuyor, sadece KÜFÜR TEK MİLLETTİR deyip bitiriyorum... İsrail kâfirinin 10 yıllardır ŞEHİT ettiği 1000 lerce müslüman Filistinliler içinde bir gün baş sağlığı diledinmi, eeyyyyy
    Cevapla
  • TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    bunların zaten bütün gayeleri fıratın doğusu ve vadedilmiş topraklar diye adlandırdıkları doğu ve güneydoğu bölgelerimiz.. pkk ve chp/hdpoppul
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    her gün Filistinli kardeşlerimiz şehit olurken onlar için bir gün taziyede bulundun mu
    Cevapla
  • adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Abilerine sahip çıkmış filistin pek umrumda değil bay genel müdürün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR