Başkan Erdoğan'a soruldu! Favori diziniz hangisi?

Bilecik'te gençlerle bir araya gelen Başkan Erdoğan, "Sizin tarihi diziniz ve favori diziniz var mıdır?" sorusuna cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2023 22:23 GÜNCELLEME 29.01.2023 22:27 GÜNCEL
Başkan Erdoğan'a soruldu! Favori diziniz hangisi?
Başkan Erdoğan'a soruldu! Favori diziniz hangisi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilecik'in Vezirhan beldesinde düzenlenen "Kökümüz Mazide, Gözümüz Atide" programında gençlerle bir araya geldi.

Yeni mezun olarak üniversite sınavına hazırlanan Nilay Tekin ise Erdoğan'ın Türkiye'nin dizi ve sinema sektöründe geldiği noktayı birçok kez anlattığına işaret ederek, "Sizin tarihi diziniz ve favori diziniz var mıdır?" sorusunu yöneltti.

Sunucu Pelin Çift'in, "Diriliş Ertuğrul'u izliyordunuz evvelden." sözü üzerine Erdoğan, "Şu anda da yine Ertuğrul'dan sonra malum devam ediyor. Şu anda Barbaros gündemde. Barbaros da bayağı ilgi odağı haline geldi, geliyor. Malum bir de Gönül Dağı var. Yani TRT olsun, ondan sonra diğer kanallarda bu eserler artık bayağı ilgi uyandırmaya başladı. Körfez'de, Latin Amerika'da özellikle bizim bu tarihi diziler çok ilgi uyandırıyor. Zannediyorum uyandırmaya da devam edecek. Çünkü şey istemeye başladılar. Yani bizden dizilerle ilgili anlaşma yapma yoluna gidenler var." şeklinde konuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • FaTiH 1 yıl önce Şikayet Et
    bizim dizilerimizin süresi 2,5 saat olduğu sürece hiçbir yerli diziyi izlemiyorum. resmen vatandaşla dalga geçiyorlar. sinema filmleri bile bizim dizilerimizden daha kısa...
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Reisim, ben de TEŞKİLAT'I izliyorum....
    Cevapla
  • volkan halil 1 yıl önce Şikayet Et
    boş işle uğraşanlar dizi üstüne dizi peşinde koşar reis vakti yok
    Cevapla
  • Xxx 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaaahuuuu Adamın uyuyacak vakti yok Dizi seyrediyor musunuz?!
    Cevapla
  • millet sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis Maşallah çalışmaktan zaman bulabilirse.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR