Yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı: 7 yaralı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yolcu otobüsü ile kamyonetin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.01.2023 00:28 GÜNCELLEME 30.01.2023 00:28 GÜNCEL
Yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı: 7 yaralı
Yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı: 7 yaralı

İzmir-Ankara kara yolunun Avşar Mahallesi mevkiinde, Murat Erdem Çatal yönetimindeki yolcu otobüsü ile aynı yönde seyreden İsmail Daban yönetimindeki kamyonet çarpıştı.

Çarpışmanın ardından otobüs, yoldan çıkıp önce elektrik direğine sonrasında da meyve bahçesindeki ağaçlara çarparak durdu. Kamyonet de kontrolden çıkarak karşı yöne geçti.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada sürücüler ile Mürşide Daban, Fatma Daban ve yolcu otobüsünde bulunan Saadet Pökönbarutçu, Hande Çınar, Himmet Kılınç yaralandı. Otobüste sıkışan sürücü Murat Erdem Çatal, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

İlçedeki hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kardeş bu kazanın yedek parçayla alakası ne anlamadım... aynı yönde giden iki araç çarpışmış yani, burda yedek parçamı yoksa şoförmü hatalı ona baksak daha iyi bence...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef acı bir konudan bahsetmek istiyorum Araçların bakımları yapılırken artan maliyetler nedeniyle zorunluluktan araçların yedek parçaları orjinallerinin yerine yan sanayi ürünler tercih ediliyor bu da araçların sağlamlık ve güvenilirlik verimini düşürüyor orijinal parçalar bazen bulunamıyor bile türkiye de satiş yapmış olan firmalar keyfine göre ben ülkenizden çekiliyorum diyememeli yedek parça bulundurma zorunluluğu olmali cezai yaptırımlar konulabilmeli.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR