Esenler'de gece yarısı sokak ortasında vahşet!

Esenler'de boşanma aşamasında olduğu eşine konuşma bahanesiyle yaklaşan koca, barışma teklifini kabul etmeyen eşi C.S.’ye kurşun yağdırdı. C.S. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, şüpheli kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.01.2023 06:21 GÜNCELLEME 30.01.2023 06:33 GÜNCEL
Esenler'de gece yarısı sokak ortasında vahşet!
Esenler'de gece yarısı sokak ortasında vahşet!

Olay, saat 00.30 sıralarında Turgutreis Mahallesi 514 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, boşanma aşamasında olduğu eşi C.S. ile sokakta tartışmaya başlayan kişi, tartışmanın büyümesiyle yanında taşıdığı silahıyla eşine kurşun yağdırdı. 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan C.S., ambulansla hastaneye kaldırıldı. C.S., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan zanlı gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Neredesiniz kadem sadece tabelayla varsınız haydi bir yürüş yapın idam gelsin diyin neredesiniz kadın hakları savunucları sadece tabelyla ibaretsiniz galüba
    Cevapla
  • Bucaklı 1 yıl önce Şikayet Et
    idam cezası olmadığı sürece bu şekilde cinayetleri daha çok göreceğiz.
    Cevapla
  • bir garip yolcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin. Cana kıyan katiller ve azmettirenler maktülün bir dünyasını kendisinin iki dünyasını yıkıyor
    Cevapla
  • 6284 iptal edilsin. 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul sözleşmesi sonrası, Kadın -Erkek arasındaki denge bozuldu. Allah yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Yaşatana da aynı acıyı yaşatmak gerek . Yoksa nasıl bilecek tadını . Can tatlıdır . Kısas oldu mu yapamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR