Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen 7.7 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Depremin hemen ardından devlet teyakkuza geçerek, bölgede enkaz altında kalan vatandaşlara ve yaralılara müdahale etti. Son 100 yılın en büyük felaketlerinden biri yaşanırken, CHP'li bazı siyasetçiler ve bazı medya organları depremi algı operasyonuna dönüştürmeye çalıştı. 

Dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "AFAD'dan randevu istedim dönüş olmadı, nedenini biliyorum" sözlerinin ardından bu günde başka bir CHP'li isim afetlerde en çok ihityaç duyulan kurumlardan biri olan AFAD'a saldırdı. 

AFAD'I HEDEF ALDI

CHP Parti Meclisi Üyesi ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, AFAD'a yönelik bir iftirada bulundu. Nazlıaka, CHP medyasından olan Tele1'e verdiği röportajda "AFAD'ın önünde birçok gönüllü var. Öylesine büyük bir koordinasyonsuzluk var ki onları kapının önünde bekletiyorlar. Bir su istediklerinde o su bile esirgenmiş." açıklamasında bulundu. 

GÖRÜNTÜLER NAZLIAKA'YI YALANLADI

Nazlıaka'nın enkaz altında kalanların en çok ihtiyacı olan AFAD'ı hedef aldığı esnada, AFAD'ın önündeki görüntüler ortaya çıktı. Nazlıaka'nın söylediği gibi AFAD'ın önünde çok sayıda insanın bekletildiği ve bir koordinasyonsuzluk olduğunun büyük bir yalan olduğu tespit edildi. 

 

Yorumlar 220 Yorum Var
  • Murat 08.02.2023 12:01
    Yalanını ortaya çıkarmaya gerek yok, bunların hayatı yalan üzerine, bu yalanlarının cezası ne olacak onu söyleyin, yapanın yanına kar kalmasın artık, bıktık biz bunlarla uğraşmaktan, derdimiz var bizim, bu müsveddelerle meşgul etmeyin insanları...
  • Fatih 08.02.2023 07:42
    Allah aşkına bırakın bu kadar hayinlik yeter. Vatansız ahlaksızlar defolun gidin bu ülkeden
  • Sahipkıran 07.02.2023 20:15
    Bu kadar kuduz it gibi saldırdıklarına göre, AFAD doğru ve verimli çalışıyor demektir...
  • Murat 07.02.2023 18:52
    Lanet ve gazap üzerinize olsun.
  • Rahmi HUYUT 07.02.2023 18:13
    Lanet olsun topunuza. Bu toplumun içinde nasıl bu igrençliginizle kalabiliyorsunuz ona şaşıyorum.
Daha fazla yorum görüntüle