13 kargo seferiyle 850 ton yardım taşındı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından harekete geçen Türk Hava Yolları (THY) deprem bölgesine 13 kargo uçuşuyla 850 ton insani yardımı bölgeye ulaştırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.02.2023 14:06 GÜNCELLEME 07.02.2023 14:26 GÜNCEL
13 kargo seferiyle 850 ton yardım taşındı
13 kargo seferiyle 850 ton yardım taşındı

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Deprem bölgelerine insanı yardım malzemeleri ve arama-kurtarma ekiplerinin ulaşmaları için AFAD koordinasyonunda operasyonlarımızı sürdürüyoruz. 13 kargo uçağıyla gerçekleştirdiğimiz uçuşlarımızda 850 ton insani yardım ve teçhizatı deprem bölgesine sevk ettik. 89 insani yardım seferlerimiz ile 12839 kişiden oluşan arama-kurtarma ekibini deprem bölgesine ulaştırdık" paylaşımında bulundu.

KAYNAK : DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • muhammet beyazal 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar yapılırken hala yalanlarla uğraşmak ancak art niyetli kişilerin işidir.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR