Millet can derdindeyken Mine Kırıkkanat yine mide bulandırdı! İslam ve imamları hedef aldı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler cumhuriyet tarihinin en büyük felaketi olarak kayıtlara geçerken yaşanan acıların yanı sıra Mine Kırıkkanat gibi isimler bu durumu mide bulandırıcı bir şekilde kullanmaya devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 08.02.2023 07:04 GÜNCELLEME 08.02.2023 12:48 GÜNCEL
Millet can derdindeyken Mine Kırıkkanat yine mide bulandırdı! İslam ve imamları hedef aldı
Millet can derdindeyken Mine Kırıkkanat yine mide bulandırdı! İslam ve imamları hedef aldı

Diyanet İşleri Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 kenti etkileyen 7.7'lik depremin ardından afet bölgesinde, 52 il müftüsü ve 2 bin 500 Diyanet personelinin görevlendirildiği bildirildi.

Diyanet personeli sahada var gücüyle çalışırken, Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat onları hedef aldı.

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan deprem bölgesinde 3 öğün yemekTürkiye Diyanet Vakfı'ndan deprem bölgesinde 3 öğün yemek

İSLAM'I VE İMAMLARI HEDEF ALDI

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İslam'a dil uzatan Kırıkkanat, "Papazlar da halkı uyuşturmak, haksızlığın ve yoksulluğun kader olduğuna inandırmak için vardırlar. Ama afetlerde en ön safta yer alır, çalışırlar. Kiliseler insanları doyurur, barındırır, teselli eder. İmamlar ne yapıyor? Kaç insanı kurtarıp doyurdular? Hani İslami dayanışma?" ifadelerini kullandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 908 TÜMÜ
  • osmanoğlu2023 3 ay önce Şikayet Et
    Git parisin otelinde dinlen kimse birşey diyen mi var? bize muhatap oluyorsun başka uğraşacak işimiz yokmuş gibi birde seninle uğraşamayız...
    Cevapla
  • Kartal 3 ay önce Şikayet Et
    Sizin tek hedefiniz İslamı karalamak başaramayacaksınız siz konuştukça kanalizasyon kokusu yayılıyor
    Cevapla
  • Xxxx 3 ay önce Şikayet Et
    Sizin islamla tek bağınız İslamı karalamak islamdan soğutmak bunu başaramayacaksınız siz konuştukça kanalizasyon kokusu yayılıyor
    Cevapla
  • Yaşasın islam 3 ay önce Şikayet Et
    Bunlar geberince niçin leşleri camilerimizin muslla taşına getirilip musallat ediliyor? Kazın bir çukur, atın leşini , hacaların, camilerin başına bela etmeyin!!!
    Cevapla
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu Kaile almayın. yorum yapmayın. Değmez fazla Söze gerek yok....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR