Dokuz Oğuz hakkında verilen karar ağızları açık bıraktırdı! Kimse ummuyordu

28 Ocak’tan beri Fox TV ekranında varlık gösteren ve şu ana kadar sadece dört bölüm yayınlanan Gold Film imzalı Dokuz Oğuz yayından kaldırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.03.2023 13:09 GÜNCELLEME 29.03.2023 13:09 GÜNCEL
Dokuz Oğuz hakkında verilen karar ağızları açık bıraktırdı! Kimse ummuyordu
Dokuz Oğuz hakkında verilen karar ağızları açık bıraktırdı! Kimse ummuyordu

Faruk Turgut’un yapımcısı olduğu ve çekimleri Eskişehir ve Ankara’da gerçekleştirilen Dokuz Oğuz izleyicisine hüsran yaşatacak bir haber geldi.

Kubilay Aka’nın ‘Yüzbaşı Batur Karanlık’, Deniz Işın’ın ‘Bilge Töreyeva’ ve Yasemin Allen’in ise ‘Albay Tomris Toprak’ karakterini üstlendiği Dokuz Oğuz final yaptı.

Bülent İşbilen’in yönetmenliğinde çekimleri yapılan Dokuz Oğuz, erken bitirilen diziler kervanına katıldı. Süleyman Çobanoğlu ile Gül Güzelkaya’nın senaryosunu kaleme aldığı Dokuz Oğuz dizisinin sona ereceği tarih belli oldu.

Reyting savaşında yenik düşen ve beklenen ilgiyi göremeyen Dokuz Oğuz 25 Mart tarihinde ekranlara veda etti. Bilindiği üzere Fox TV, reytinglerde umduğunu bulamayınca Başım Belada dizisini de geçtiğimiz günlerde bitirme kararı vermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 57 TÜMÜ
  • Neczat GNC 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin güzel olduğunu söylediler, ama ben fox TV hiç izlemem. kazanmasın kansızlar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yayınladığınız diziye önce sen inanacaksın
    Cevapla
  • hayrettin alemdağ 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakan Boyav ve Tuncer Salman tekrar Teşkilata dönsün.
    Cevapla
  • Ramazan çiçek 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya TV ile ne alakası filmin filimde Türkiye Cumhuriyetini ve askerini vepolisini hiç bir kötülecek veahlaksız Bir durum yok ben kanal seçmem ama bazı kanallarda abd filmi yada aile ve İDİNİ Açısından çok programlar var ozaman bunlarıda yayınlamasınlar evet bu kanal bilmiyorum ama yabancıdır ama Türk TV lerindede olumlu birşey yok bence saygılar
    Cevapla
  • Cafer 11 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepten kötü proğram yapacak değil tabii. Yeri geldiğinde zehirini saçacak ve saçıyor. Geçen haber spikeri hükümetin kadınların okumamaması,önlerine engel konması için çalıştığını filan söyleyerek saçmaladı.Ulen olm.siz milletin okumasını örtü, saç sakal yasakları koyarak engellemediniz mi la! Hep vuruyor hem ağlıyor bunlar yav!
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlete dusman yetmiyormu
    Cevapla
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya burdan bazı yorumları okudum da kanal ABD nin diye ve bazı şeyler. Yani ne alakası var öbür kanallarda ABD yada Ermeni filimler oynuyor hepsinide izliyoruz bence bu film güzeldi ve Türk askerini vepolisini ve Türkiye Cumhuriyetini hiç bir aşagılacak bir şey yok neden kaldırdılar bilmem güzeldi aslında arkadaşlar çoğu kanallarda Aile ortamını ve İDİNİ Açısından çok kötü programlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR