İstanbul'da trafik yoğunluğu! Yüzde 90'a ulaştı

İstanbul'da haftanın üçüncü iş günü mesai bitiminin ardından yağışın da etkisiyle bazı bölgelerde trafik yoğunluğu gözleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 22.03.2023 19:08 GÜNCELLEME 22.03.2023 19:53 GÜNCEL
İstanbul'da trafik yoğunluğu! Yüzde 90'a ulaştı
İstanbul'da trafik yoğunluğu! Yüzde 90'a ulaştı

Anadolu Yakası D-100 kara yolunda Uzunçayır ile Bostancı arasında yoğunluk yaşanıyor. TEM Otoyolu Ümraniye bölgesi ve TEM Acıbadem bağlantısından Çamlıca gişelerine kadar olan bölgede araçlar güçlükle ilerliyor.

Şile Yolu Ümraniye istikameti ve Nevzat Demir Tesisleri arasında trafik yoğunluğu gözleniyor. Anadolu'dan Avrupa'ya geçişlerde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde yoğunluk bulunuyor.

- Avrupa Yakası

Avrupa Yakası'nda D-100 kara yolu Zincirlikuyu-Büyükçekmece arasında her iki yönde yoğun trafik yaşanıyor.

Hadımköy Yolu Caddesi ve Avcılar-Haramidere bağlantı yolları ile yine D-100 kara yolu ve TEM Otoyolu arasındaki Basın Ekspres Caddesi'nde çift yönlü yoğunluk görülüyor.

Büyükdere Caddesi'nde çift yönlü trafik yoğunluğu yaşanırken, Beşiktaş-Sarıyer sahil yolu ise akıcı seyrediyor.

Bakırköy sahil yolunda lokal yoğunluk görülüyor. Avrasya Tüneli giriş ve çıkışlarında da trafik yoğunluğu gözleniyor.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü-TEM Otoyolu Hasdal Kavşağı arasında her iki yönde trafik yoğun seyrederken, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Anadolu-Avrupa geçişinde yoğunluk görülüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Yoğunluk Haritası verilerine göre, kent genelinde trafik yoğunluğu saat 18.51 itibarıyla yüzde 90 olarak ölçüldü.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Rapsodi 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulu terket bağıra bağıra geliyor.Normal zamanda dahi trfikten bir yere gidilmiyor.Derpem oldumu ne ölcek. En iyisi hala olmamışken.Bir an önce topuk.
    Cevapla
  • lazoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu 16 milyonun şeysi çözecekti ya trafik sorununu, nasılda sevgiyle kucakladı 16 milyonu ama.
    Cevapla
  • Otobus söföru 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkeze hayirli ramazanlar giybet yalan bizden uzak olsun. Lakin durust olalim bu sehir artik alarm veriyor, yeter yeter diyor anlamiyoruz beton beton beton. Istanbul ellerinikaldirmis Allaha yalvariyor bu insanlar beni katlediyor. Yagmur ve suyun her damlasina ihtiyacimiz var
    Cevapla
  • Levent 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın yağsın ben istanbul değil ve orda da oturmuyorum yüksek ova liyim 20 milyon nüfus bar istanbul o kadar insan şimdi mesai bitti den iki eve gideceksiniz düş alacaksınız kaç milyon insan ne kadar su demek bu bırakın barajlar dolsun yazık günah ALLAH du edin ihtiyacınız var
    Cevapla
  • Kamyoncu 1 yıl önce Şikayet Et
    Herşeye ramazan ayı geldi diye zamları bastılar sözde müslümanlar ve yarından itibaren iftara yetişmek için trafiği kilitleyecekler. Canım ülkem benim Müslümanı bile farklı maşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR