Adana’da yollar göle döndü!

Adana'da gece yarısı başlayan ve kısa süreli etkili olan sağanak yağış nedeniyle yollar sular altında kaldı. Otomobiller trafikte ilerlelemekte güçlük çekti. Seyhan ilçesinde bir ağaç yola devrilirken herhangi bir araç zarar görmedi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.03.2023 06:25 GÜNCELLEME 29.03.2023 06:58 GÜNCEL
Adana’da yollar göle döndü!
Adana’da yollar göle döndü!

Adana'da gece yarısı kısa süreli etkili olan sağanak yağış sebebiyle yolları su bastı. Bulvarlar ve caddeler göle dönerken sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.

YOLLAR SULAR ALTINDA KALDI

Şehirde gece yarısı kısa süreli yağan sağanak yağış etkili oldu.

Seyhan ilçesine bağlı bazı bulvarlarda ve caddelerde yollar su altında kaldı.

Sürücüler araçlarını kullanmakta güçlük çekti.

Kısa süreli etkili olan sağanak yağış nedeniyle, Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi'nde bir ağaç yola devrilirken herhangi bir araca zarar gelmedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • mersinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Adana büyük şehir belediyesi Tüm uyarılara rağmen Adananın hali Aytaç Durak daha çok aranır
    Cevapla
  • Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey Kılıçdaroğlu Şanlıurfa da Bir yılda yağacak olan yağmur bir saate yağdiginda bu belediye bir vidancoru bulupda suyu bosaltmadi diyordun şimdi senin chp Adana belediye başkanın en ufak yagistan sınıfta kaldı neden suskunun bu millet her şeyi goruyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR