İyice gözleri döndü! Sosyal medya devinden istifa sonrası bir büyük skandal daha...

Yavuz Ağıralioğlu'nun istifa etmesi sosyal medya en çok konuşulanlar arasına girdi. Ancak sosyal medya devi Twitter, muhalefeti bir kez daha korumaya alarak bu duruma sansür uyguladı ve 'Yavuz Ağıralioğlu' etiketini gündemden düşürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 29.03.2023 06:50 GÜNCELLEME 29.03.2023 08:26 GÜNCEL
İyice gözleri döndü! Sosyal medya devinden istifa sonrası bir büyük skandal daha...
İyice gözleri döndü! Sosyal medya devinden istifa sonrası bir büyük skandal daha...

7'li koalisyonda CHP'nin HDP ile olan kirli işbirliğine tepki gösteren İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, bugün partisinden istifa etme kararı aldı.

İstifa dilekçesini partisine sunan Yavuz Ağıralioğlu, "Gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti üyelimden istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

1 SAAT İÇİNDE BİNLERCE TWEET ATILDI

Ağıralioğlu'nun istifa karar sosyal medya platformu Twitter'da kısa sürede gündem oldu. Ağıralioğlu hakkında 1 saat içinde yaklaşık 50 bin Tweet atıldı ve en çok konuşan konular arasında ilk sıraya yerleşti.

TWİTTER'DAN AĞIRALİOĞLU'NA SANSÜR

Ancak Twitter, yine siyasi bir operasyon ile Yavuz Ağıralioğlu'nun istifa etmesinin ardından gündem olan etiketi en çok konuşulan konular listesinden kaldırdı.

BENZER UYGULAMAYI GEÇTİĞİMİZ HAFTA DA YAPMIŞLARDI

Twitter, benzer uygulamayı geçtiğimiz hafta Yavuz Ağıralioğlu'nun TBMM'de yaptığı konuşmanın ardından da gerçekleştirmişti. Ağıralioğlu TBMM'de yaptığı konuşmada CHP-HDP arasındaki kirli işbirliği sert bir dille eleştirmiş ve kısa sürede gündem olmuştu.

Ancak Twitter, atılan binlerce Tweete rağmen, Ağıralioğlu'nu gündemdekiler listesinden tamamen düşürmüştü.

"BİZE PUSU KURULMASINDAN RAHATSIZ"

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu TBMM'de düzenlediği basın toplantısında kendilerine pusu kurulduğunu söyleyerek, "Siz daha iktidara gelmeden kör ve sağır oldunuz. Sandıkta yüzde 80'lerin konuşulması gerekirken, şimdi iktidarı matematiğe çevirdiniz. Cumhurbaşkanlığı masasını, bölücülüğe pazarlık masasına çevirdiniz. Kurucusu olduğumuz masada bize pusu kurulmasından rahatsızız." ifadelerini kullanmıştı.

"PKK'YA 'TERÖR ÖRGÜTÜ' DEMEDİNİZ, APO'YA 'KATİL' DEMEDİNİZ"

HDP ile yapılan pazarlığı doğru bulmayan Ağırlioğlu, "Ben HDP ile pazarlık edilmesini doğru bulmuyorum. Ben terörün gölgesinin düştüğü yerde olmam. Bir kere PKK'ya terör örgütü demediniz, APO'ya katil demediniz. Ama siz defalarca milletin meclisine gelip devlete katil dediniz." şeklinde konuşmuştu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 250 TÜMÜ
  • jklujıo 1 yıl önce Şikayet Et
    Oyumu iyi partiye verecektim artık iyi partiye oy yok .benim gibi milliyetçi vatandaşlarımın oy vermemesi gerekiyor.
    Cevapla
  • Alia 1 yıl önce Şikayet Et
    Maral APLA’ nın istenmeyeni tasviye ve tasviye etme yöntemleri…
    Cevapla
  • Güzel insan 1 yıl önce Şikayet Et
    bakın burdan yazıyorum 14 Mayıs seçimlerinde millet PKK ile ortaklık yapan iyi partiyi tarihe gömecek o kadar..barajın altında kalacak görürsünüz
    Cevapla
  • ayten seher 1 yıl önce Şikayet Et
    Meral hanim nereye gömülürse gömülsün, ama o kafanizi degistirseniz artik CHP PKK ile isbirligi kafasini...
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kasetle baykali devşirebilirsin Parti genel başkanları cumhurbaşkanı olmasın deyip ben hariç diyebilirsin Meral e kasetle şantaj yapıp aday olabilirsin Muharreme trollerini saldırıp bezdirebilirsin Ama Türk milletine ne kaset ne tri ne de yalanların islemez 14 mayısta sandık senin siyasi sonun olacak
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcüler o bahsettiğiniz kuruma adamlarını sokmuş manipüle ediyorlar. (yani Öküzü ellerindeki çubukla istedikleri yöne sürüyorlar.) Maalesef bizim yaptığımız öküzü "Sosyal medya devi" tabiriyle şişirmek. 35 senedir bilgisayar kullanıyorum. Sizin o dev diye pompaladığınız sitenin yönünü bile bilmiyorum. Bana göre cüce, size göre dev. Hangisi doğru??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR