Bakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na 'seccade' tepkisi!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Bu zihniyet CHP zihniyetinin ta kendisidir. Kılıçdaroğlu'nun ve yanındakilerin seccadeye ayakkabı ile basması büyük saygısızlık" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.04.2023 13:29 GÜNCELLEME 01.04.2023 15:13 GÜNCEL
Bakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na 'seccade' tepkisi!
Bakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na 'seccade' tepkisi!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Diyarbakır’da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

KILIÇDAROĞLU'NUN SECCADE'YE AYAKKABIYLA BASMASI

Bakan Bozdağ, "Bu zihniyet CHP zihniyetinin ta kendisidir. Kılıçdaroğlu'nun ve yanındakilerin seccadeye ayakkabı ile basması büyük saygısızlık." dedi.

Bakan Bozdağ'ın açıklamaları şu şekilde:

"Tek kişilik bir namazgahtır, temiz olması gerekmektedir. kimse ayakkabıyla basıp onu kirletemez. Bizim toplumumuzun medeniyet değerlerine, Müslümanların sembollerine çok büyük bir saygısızlıktır. Sayın Kılıçdaroğlu'nun zihniyeti bizim için çok yadırgayıcı olmadı. Başörtüsüne bir metrekarelik bez parçası diyen, üniversitelere girilmesinin önüne geçmeye çalışan, kamuda başörtülü kadınlarına karşı çıkan birinin bunu yapması biziz şaşırtmadı. Bu zihniyet geçmişten günümüze CHP zihniyeti, bilindik bir zihniyettir. Kılıçdaroğlu'nu kınadığımı buradan bildirmek isterim."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ADAYLIĞI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili Bozdağ, "Anayasa Mahkemesi'ne taşıma beyhude bir arayış. YSK'nın kararı anayasaya uygun ve doğru bir karardır" dedi.

İYİ PARTİ BİNASINA ATEŞ AÇILMASI

Kimse bir şey bilmiyor, ortada fail yok. Akşener yaptıranı biliyorlarmış gibi, o kabuller üzerinden sayın Cumhurbaşkanımızı ve partimizi hedef gösteren açıklamalar yaptılar. Kabul edilebilir değildir. Atılan iftiralara, delliere dayanmadan hareket etmek siyasi partilerin genel başkanlarına yakışmaz. Partimizi hedef alan imalarda bulunan sayın Akşener, eminim utanmışlardır, pişman olmuşlardır. Sayın Akşener'i cumhurbaşkanımızdan özür dilemeye davet ediyrouzm dilemezse bunu millete nasıl hesap verecek biz de merak ediyoruz.

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 132 TÜMÜ
  • Adanalı 11 ay önce Şikayet Et
    Bir gazetci sormuyor mu meralin yüzüne Reisten bu hatandan dolayı özür dilemeyekmisiniz diye
    Cevapla
  • dürüst olalım... 11 ay önce Şikayet Et
    KILIÇDAROĞLU BUNU BUNU BİLE İSTEYE YAPMIŞ GİBİ ALGI OLUŞTURMAK sadece münafıklıktır. . Ve bu memleketin en büyük sorunu da münafıklardır... kibir şeytandandır.. bu seçimde kibirli olanlar hüsrana uğrayacaklar. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • Güven.d 11 ay önce Şikayet Et
    Bekir bozdag gerçekten düzgün bir insan ama şu karşı cenaha anladıkları dilden bir kişi cevap vermiyor anlamadım gitti herkes sus pus yok ayipmis yok siyasi çizgimiz böyle bırakın ulan....
    Cevapla
  • Ali 11 ay önce Şikayet Et
    Camileri ahır yapan, bu zihniyet değilmi
    Cevapla
  • Melike 11 ay önce Şikayet Et
    Chp, İslam, Müslüman karşıtı bir partidir, batıya aşıktır, izlerinden ayrılmazlar, bu seccadeye basmakla aşıklarına mesaj veriyorlar. Anlamayan, uyuyan Müslüman kaldıysa böylelikle sayemizde öğrenmiş olsun. Delil soracak olan tarihe baksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR