Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan çiftinin 27 yıllık evliliği sona erdi…

Sanat camiasının örnek gösterilen ve sevilen çiftlerinden olan Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'dan üzücü haber gelmişti. 27 yıllık evliliklerini resmen noktalayan çift, duruşma için adliyeye el ele geldi!

ABONE OL
GİRİŞ 30.05.2023 09:38 GÜNCELLEME 30.05.2023 09:38 GÜNCEL
Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan çiftinin 27 yıllık evliliği sona erdi…
Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan çiftinin 27 yıllık evliliği sona erdi…

Sevenlerinin gıpta ederek baktığı çiftlerden biri olan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın evliliklerinde kriz olduğu ve boşanacakları söylentileri uzun bir süredir gündemdeydi. 27 yıllık evliliklerini bitirme noktasına getirdikleri konuşulan Aslantuğ ve Onan çiftinin, evlerini ayırdıkları ve boşanacakları söylentileri devam ederken Arzum Onan sessizliğini bozarak bitirme kararını onaylamıştı. 

ARZUM ONAN VE MEHMET ASLANTUĞ ÇİFTİNDEN BOŞANMA KARARI

Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında yer alan Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un evliliğinde kara bulutların dolaştığını ve boşanma kararı aldıkları iddia edilmişti. Daha önce yaptığı açıklamayla evliliklerinde sorun yaşadıklarını onaylayan Onan, yeni bir paylaşım yaparak boşanmayı da doğrulamıştı.

"Zaman içinde gelinen aşamada, boşanmayı talep eden Mehmet oldu. Dava sürecini benim başlatmamın da daha seviyeli bir yaklaşım olacağına karar verdik" demişti.

27 yıl önce nikah masasına oturduğu eşi Mehmet Aslantuğ ile bir süredir boşanacağı söylentileri çıkan Arzum Onan, boşanma iddiasını doğrulayarak 29 Mayıs'ta Beykoz 1. Aile mahkemesinde duruşmanın gerçekleşeceğini duyurmuştu.

PSİKOLOJİK ŞİDDET İDDİALARINI YALANLADI

Mehmet Aslantuğ'dan psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanacağı ileri sürülen Arzum Onan, hakkında çıkan asılsız iddiaları reddetti. “30 yıla yakın zamandır sevdiğim adamın; değil 'psikolojik şiddet, her daim yanımda olan, destekleyen kişiliği, bu türden iftiralara malzeme olmayı asla hak etmez”

TEK CELSEDE BOŞANDILAR!

Ünlü çift, Beykoz 1. Aile Mahkemesindeki duruşmaya el ele gelerek 27 yıl süren evliliklerini 10 dakika süren tek duruşma ile son verdiler. Adliyeye el ele gelen çift, psikolojik şiddet davalarını da resmen yalanlamış oldu.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Siyaset 10 ay önce Şikayet Et
    Sanki şimdi ayrıldılar Mehmet Aslantuğ 30 sene önce evini ayırmıştı zaten Şimdi herkesin karşısında ha ha ha hi hi hi yapıyorlar dünyada her şeyin siyaseti yapılabiliyor ya pes doğrusu
    Cevapla
  • işte öyle 11 ay önce Şikayet Et
    üzülelim mi?
    Cevapla
  • cigo 11 ay önce Şikayet Et
    bence yalan seçim reklamı yapıyorlar.seçimden sonra tekrar denemeye karar verdik derler.
    Cevapla
  • Artık 11 ay önce Şikayet Et
    Madem,bu kadar iyi bir insan neden ayrılıyorsunuz?Demekki sevgi ve muhabbet devamlılık ister.Çok efendi görünen aslan seçime gireceği Parti'nin marjinal olduğunun farkında mı acaba?Ne alaka diyebilirsiniz,Rus mezaliminden kaçıp Osmanlı'ya sığınan atalarını ne çabuk unutmuş,şimdi kendisi Rusya'nın bile terk ettiği sosyalizmin,komünizmin payandası oluyor, neden?Bırakın bunları parlatmayı..
    Cevapla
  • Türkiye 11 ay önce Şikayet Et
    Olabilir.İnsanlar anlaşamadıkları zaman medenice ayrılabilirler.Bu süre içinde diğer sanatçılar gibi evlilik dışı ahlaksız davranışları olmadı.Siyasi tercihi kendisini (bana göre yanlış da olsa)ilgilendirir.Saygı duyalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR