ATV’den yaza farklı renk katacak proje! Vermem Seni Ellere kadrosu yıldızlar geçidi...

Dizi projelerine bir yenisini daha ekleyen ATV, Vermem Seni Ellere’yi yaz sezonunda görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Çalışmaların sıkı bir tempoda yürütüldüğü Vermem Seni Ellere dizisi gerek olay örgüsüyle gerekse ekibiyle seyirciden tam not alabilmek için kolları sıvadı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.06.2023 09:03 GÜNCELLEME 02.06.2023 09:03 GÜNCEL
ATV’den yaza farklı renk katacak proje! Vermem Seni Ellere kadrosu yıldızlar geçidi...
ATV’den yaza farklı renk katacak proje! Vermem Seni Ellere kadrosu yıldızlar geçidi...

Birbirinden iddialı yapımlarıyla televizyon camiasında adından söz ettiren ATV, yepyeni bir diziyi daha seyircinin beğenisine sunacak. ATV, Yurt dışında reyting rekorlarına imza atan ‘Forever More’ projesinin uyarlaması olan Vermem Seni Ellere için hummalı bir hazırlık sürecine girdi.

Kurtlar Vadisi oyuncusu değişimiyle dumur etti! 'Eski halinden eser kalmamış' yorumu...Kurtlar Vadisi oyuncusu değişimiyle dumur etti! 'Eski halinden eser kalmamış' yorumu...

Ordu ilinde çekimleri gerçekleştirilecek olan Vermem Seni Elleri dizisiyle alakalı merak edilen ayrıntılar yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Yakın bir zaman önce paylaşılan tanıtım fragmanıyla beğeni yağmuruna tutulan Vermem Seni Ellere dizisi Buse Meral ile Emre Bey ikilisini bir araya getirecek.

TRT1 dizilere doymuyor! Yeni projesi Benim Güzel Ailem’le reytingleri altüst edecekTRT1 dizilere doymuyor! Yeni projesi Benim Güzel Ailem’le reytingleri altüst edecek

Öte yandan yaz sezonuna ekran serüvenine adım atacak olan AKN Film imzalı Vermem Seni Ellere’nin senaristliğini Damla Güçer, Şehrazat Tunus Taşçı ve Samed Aslan üstleniyor. Aynı zamanda Akın Topuz’un yapımcısı olduğu proje Ali Balcı tarafından yönetiliyor.

Vermem Seni Ellere dizisinin oyuncu kadrosu şu şekildedir: Emre Bey, Buse Meral, Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar, Bahtiyar Engin, Burak Can, Sina Özer, Şeyma Peçe, İpek Özağan, Kayhan Açıkgöz, Esin Gündoğdu, Meriç Özkaya, Duygu Kum, Berk Artıran.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • miafir 10 ay önce Şikayet Et
    Cihat Tamer denen din düşmanı adamın bu atv kanalında ne işi var.
    Cevapla
  • mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    gına geldi artık bu zoraki şive yapan artislerden
    Cevapla
  • Genel izleyici 10 ay önce Şikayet Et
    Bunlar mantar gibi olmaya başladı, birisi gider hemen yenisi gelir. Millete faydası sıfır ve çoğu kötü örnek, artık gerçekten yeter.
    Cevapla
  • nail 10 ay önce Şikayet Et
    cihat tamer in oynadığı diziyimi seyredeceğiz .yani . fox tv yi kafadan seyretmiyoruz .ayrıca reise ve akp lilere saldıran artis bozuntularının oynadığı dizileri hangi kanalda olursa olsun seyretmiyoruz .
    Cevapla
  • Sehl 10 ay önce Şikayet Et
    Bu saçmalıkları ve saçma karakterleri kim izliyor bu kadar mı düştük biz anlamıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR