Savcı kamyonun ihbarcısının peşinde

Ankara Emniyeti'nde incelenen Gölbaşı'ndaki askeri birliğe cephane sevkiyatı yaptığı öğrenilen silah ve mühimmat yüklü kamyonla ilgili ihbarda bulunan şahıs ve şahıslar Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca araştırılıyor.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 11.03.2010 16:01 GÜNCELLEME 11.03.2010 16:01 GÜNCEL
Savcı kamyonun ihbarcısının peşinde
Savcı kamyonun ihbarcısının peşinde

Başsavcılık yetkililerinden alınan bilgiye göre, asılsız ihbarı yapan kişi veya kişilerin kimliklerinin tespiti için çalışmalar yürütülüyor.

Ankara'da, dün 155 Polis İmdat Hattı'na gelen bir ihbar üzerine harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 06 BJ 9915 plakalı beyaz, üzeri mavi brandayla kaplı kamyonu durdurarak arama yapmak istemişti.

Kamyonda bulunanlar, yüklü bulunan silah ve mühimmatı askeri birliğe teslim edeceklerini belirterek, buna ilişkin belgeyi ibraz etmiş, bunun üzerine Terörle Mücadele ekipleri, olayı Cumhuriyet savcısına bildirmişti.

Savcının talimatı üzerine kamyon incelenmek üzere Ankara Emniyet müdürlüğüne getirilmiş, işlemlerin tamamlanmasının ardından, kamyon, polis eskortuyla birlikte Gölbaşı'ndaki askeri birliğe götürülmüştü.

Mühimmat yüklü kamyonun, başka bir ilden yola çıkıp Polatlı-Etimesgut güzergahından Ankara'ya giriş yaptığı, kamyonun içindeki silah ve mühimmatın Gölbaşı'ndaki bir askeri birliğe teslim edilmesinin planlandığı ve söz konusu sevkiyattan askeri yetkililerin haberdar olduğu kaydedilmişti.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Kamil MIZRAK 16 yıl önce Şikayet Et
    Baslik Yanlis. Ihbar asilsiz degil kesinlikle, Bu vatandasimizi ictenlikle kutluyorum, yaptigi ihbar sapina kadar dogru. Bundan boyle hep bu sekilde davranacagiz, koyun millet devri bitti, darbecilere goz actirmak yok, her zaman nefesimizi enselerinde hissedecekler.
    Cevapla
  • ali toros 16 yıl önce Şikayet Et
    yorum farklılıkları. burada yorum yapanların çoğunun asker olmadığı ne malum. ziyaretçi diye giriyor.
    Cevapla
  • fahrettin bekiroğlu 16 yıl önce Şikayet Et
    Gizli TANIK. Şimci bir düşünelim o kamyonun şoforü,sahibi veya görevli er biz bünları Tayyibin evini bombalamak için getiriyorduk dese ne olurdu?İyiki o Başçavuş bir kağıt parçası yutmak için su istememiş.Yinede yandaş basına 10 günlük malzeme çıktı. Ne seneryolar ne gizli tanıklar çıkar.BEKLİYORUZ.
    Cevapla
  • MEHMET ÖNAL 16 yıl önce Şikayet Et
    tsk halk üzerinde asimetrik psikolojik harekat yürütüyor.. askere psikolojik harekat yapılıyor diyen arkadaş.ben sana ihbarcıyı söyliyimmi.ihbarcı yine tsk.bu gibi şeyleri bilerek yapıyorlar.halkın üzerinde asimetrik psikolojik etki yapmak için tsk bu olayları bilerek düzenliyor.bunun başka bir açıklaması yok.şayet savcı ihbarcıyı bulursa bunun böyle olduğunu göreceksiniz.ve bu yolla asker hala bu ülkede istediği zaman istediği şeyi yapabileceğini göstermek istiyor.yapılan sevkiyatlar polise bildirilirken bu sevkiyat bildirilmiyor ve ihbar ediliyor.manidar değil mi
    Cevapla
  • genç siviller ümitli:)Av.MERYEMCE 16 yıl önce Şikayet Et
    oyun içinde oyun yine!... hem de en art niyetli ve de en kasıtlı cinsinden!.. sürmekte olan diğer operasyonların haklılığını zedelemek adına bir tür tezgah bence... EMNİyet teşkilatını töhmet altında bırakma amaçlıdır bu oyun!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR