Cilt Bakım Uzman Yasemin Miras'ın kalıcı makyaj yorumu ve cilt bakım tarifleri...

Doğal cilt bakım yöntemleri, kalıcı ve sıfır makyaj teknikleri ile kadınların en çok konuştuğu isim haline geldi. Cilt bakım uzmanı Yasemin Miras, Zahide Yetiş'in programında sunduğu farklı cilt bakım teknikleri ile merak konusu oldu. Peki Yasemin Miras kimdir?

ABONE OL
GİRİŞ 24.01.2018 11:00 GÜNCELLEME 24.01.2018 11:00 Güzellik
Cilt Bakım Uzman Yasemin Miras'ın kalıcı makyaj yorumu ve cilt bakım tarifleri...
Cilt Bakım Uzman Yasemin Miras'ın kalıcı makyaj yorumu ve cilt bakım tarifleri...

Cilt bakımı ve makyaj her kadının hassas noktalarından biridir. Kadınların hem maddi yatırımlarda bulunduğu hem de ciddi zaman harcadığı bu işlemlere cilt bakım uzman Yasemin Miras çözüm getiriyor. Kalıcı makyaj ve doğal cilt bakım kürleri ile kadınların en çok merak ettiği isim haline gelen Yasemin Miras kalıcı sosyal medya hesaplarından da cilt bakım teknikleri ile bir çok tarif paylaşmaya özen gösteriyor.

Geçtiğimiz günlerde Zahide Yetiş'in programına konuk olan cilt bakım uzmanı Yasemin Miras, cildin önemine değinerek evde uygulanabilecek doğal cilt bakım maskelerini anlattı. 

yasemin miras

Makyaj karşı tarafa saygıdır!

Cilt bakım uzmanı Yasemin Miras; bilinçli bir şekilde yapılan makyajın, kadınların bireysel güzelliğini ortaya çıkardığını söyleyerek sözlerine, "Özenli ve bilinçli makyaj yapan bir kadın hayata olumlu bakan, kendine güvenen, sosyal çevresinde aktif bir kadındır. Doğru makyaj; kadının kendisini güzel ve öz güvenli hissetmesini sağlar. Çevresi tarafından da o şekilde algılanır. Bu da makyajın önemli bir iletişim aracı olduğunu gösterir bize. Makyaj; sosyal anlamı ile de önemlidir, iletişim halinde olduğumuz insanlara karşı saygı ifadesidir" şeklinde devam etti.

Başkasına benzemek için makyaj yapmayın...

Başkalarına benzemek için makyaj yapmanın son derece büyük bir hata olduğuna değinen Estetisyen Miras, "Makyaj asla fazla boyanmak değildir. Size bakanların önce makyajınızı değil, sizi görmesidir. Günümüzün kadınları; iş hayatı ve sosyal hayat içerisinde o kadar fazla aktif rol almaktadır ki, bu yüzden her daim temiz, bakımlı, şık olmak zorundadırlar. Aslında bu bir zorunluk olmaktan çok, kişinin kendisini daha iyi hissetmesi içindir. Gözümüze çektiğimiz bir göz kaleminin, bakışımızın ifadesini değiştirdiğini ve suratımızı bir göz kaleminin bile sihirli bir dokunuş yaptığının farkındayız. Yüzümüze sürdüğümüz bir rujun, bir renklendiricinin, bir allığın bile bizi daha pozitif bir simaya büründürdüğünü kimse inkâr edemez" ifadelerini kullandı.

yasemin miras

Yasemin Miras'ın yağlı ciltler için bakım maskesi

Malzemeler;

* Kahve telvesi

* 1-2 damla Süt

* Biraz yoğurt

* 1 çay kaşığı bal

* 1-2 damla limon suyu

Hazırlanışı;

Kahve telvesi, biraz yoğurt, 1-2 damla süt, 1 çay kaşığı kadar bal ve 1-2 damla limon suyunu bir kabın içerisine koyarak karıştırıyoruz. Ardından yüzünüze uygulayın ve yarım saat bekledikten sonra soğuk su ile yıkayın.

zerdeçal maskesi

Yasemin Miras'ın sivilce izleri için zerdeçal maskesi

Malzemeler;

* 1 tatlı kaşığı zerdeçal

* 1 tatlı kaşığı pirinç unu

* 1 tatlı kaşığı bal

* 1 tatlı kaşığı yoğurt

* 3 damla limon suyu

Hazırlanışı;

Tüm malzemeyi bir kabın içerisine alıp iyice karıştırıyoruz. Ardından yüzümüze peeling yaparak uygulayabiliriz. Zerdeçal arındırması zor bir bakım olduğundan dolayı maskeyi ılık su ile ya da duş alarak cildinizden arındırabilirsiniz.

Bu maskeyi haftada 2 kere akşamları uygulayabilirsiniz. Güneş lekeleri ve sivilce lekelerinin gittiğini görebilmek için 40 gün boyunca uygulamak gerekir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR